Pages - Menu

ESP untuk Skin Kembali Cerah, Gebu dan Anjal

Assalammualaikum semua...

Selamat Malam...mesti dah ramai yang bersiap-siap nak melelapkan mata kan? Malam ni tetiba nak tidur lewat sikit..

Rindu sangat aih nak update blog kesayangan ni..Alhamdulillah...September dah melabuhkan.tirai meninggalkan 1001 kenangan...Kenangan paling best adalah mula dan tangan sunburn teruk sebab berjemur di tengah panas terik masa Kembara Ilmu di PLPP Wilayah Timur, Besut...

Ditambah pula dengan x Pkai sunblock,maka dengan Itu sunburn teruk la muka dengan tangan ni..Balik dari PLPPWT tu, malamnya terus wat masker ESP dan shake ESP sebelum tidur..memang rasa best sangat!!! Muka yang pedih sebab sunburn jadi sejuk dan tenang je rasa...

Dah 2 Malam tidur dengan masker ESP. Nak tidur pun Senang je...Pagi esok bila bangun, dah nampak bahagian hidung mula menggelupas. Tu tandanya kulit akan bertukar dan boleh la dapat skin cam dulu semula...:)

Bestnya ESP ni sebab is membantu untuk memperbaiki kulit..sebab tu bila sunburn, amalkan buat masker ESP dan Minum ESP tanpa skip setiap hari..

Sebut je ESP..tapi anda semua tau x ape ESP tu?

ESP - Energizing Soy Protein

Yang merupakan hot seller, hot product, high demand product,best product and one of my favorite product! Jatuh cinta sangat bila Kali pertama minum ESP ni..

ESP ni dapat merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan  parut.

Masih ada lagi yang ragu2 dengan ESP ni? Tak perlu rasa ragu sebab Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan  protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan.

Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik)  yang diproses di bawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia.

Kalau soya lain, mesti dah dimasak menggunakan suhu yang tinggi kan? Suhu tinggi akan merosakkan komposisi protein dan minum soya pun kita xkn dapat benefit cm minum ESP ni..

Sebab tu penting untuk kita membuat Pilihan yang tepat,selamat dan terbaik untuk kita dan juga keluarga kita yang tersayang...

Berita paling best bila 1 Oktober 2014, Shaklee umumkan promosi bagi bulan Oktober. Keterujaan berlaku ok sebab promosi bulan ni adalah ESP.my favorite product ever ada promo bulan ni!! Beli 6 Percuma 1 canister! Harga lebih tengah dari biasa. Sangat berbaloi2 tau!

Jom berani ESP bulan ni..Berikan hanya yang terbaik untuk keluarga kita...

Kepada anda yang purchase Products Shaklee dengan saya akan Dapat tips ekslusif hanya untuk customer kesayangan saya sahaja..

If berminat untuk dapatkan Promo ESP , boleh hubungi saya ya!

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms/Call/ WhatsApp: 019-7262102

Shaklee ID : 914377

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger