Pages - Menu

Beautiful Is Young Dengan Shaklee Collagen Powder

Assalammualaikum semua...

Alhamdulillah...malam ni semangat nak update blog untuk tatapan semua..semangat nak share lg 1 tips kecantikan yang meletopsss dari Shaklee..

Bab kecantikan ni memang tak boleh nak.dipisahkan langsung dengan wanita kan? Ibarat irama dan lagu..jika dipisahkan maka pincanglah lagu...hiii..

Sebab tu terasa bertanggungjawab untuk share kebaikan ni untuk manfaat semua.. tahu x kolagen dalam badan kita semakin kurang selepas kita berumur 20 tahun?

Sebab tu la datangnya masalah kulit kering, kulit kusam, kulit berkedut dan kendur dan macam - macam lagi masalah kulit yang kadang2 kita xsedar pun..

Kolagen ni sebenarnya faktor penting untuk hasilkan kulit yang sihat dan cantik. Jadi, bila kolagen kurang..tu yang terjadinya macam- macam masalah  kulit. Sebab tu penting untuk kita pelihara kolagen dalam  badan ni.

Nak pastikan kolagen dalam badan kita still ok, tak kurang..perlu ambil suplement tau sebab kolagen oleh terhasil sendiri dalam badan..

Meh, Saya nak share tips pemilihan kolagen Terbaek :-

1) pilih kolagen yang mempunyai kandungan bermolekul ringan dan asid amino yang tinggi

2) pilih kolagen yang mudah diserap oleh badan dan usus...apabila kolagen senang diserap ia bantu meningkatkan sintesis kolagen pd lapisan dermis kulit dengan berdepan

3) pilih kolagen yang mempunyai sel kepaduan yang sangat tinggi dan mempunyai kapasiti untuk mengekalkan kelembapan kulit

4) pastikan memilih kolagen daripada sumber semulajadi. Tiada bahan pengawet dan bahan tiruan serta terlarang.

5) mudah untuk dibawa ke mana2.

6) sangat mudah larut dalam  air. Jadi tak perlu la bersungguh-sungguh nak kacau.

Pilihan saya tentunya Shaklee Collagen Powder..inilah rahsia skin glowing, lebih anjal dan awet muda pengguna SCP.

Shaklee Collagen Powder memenuhi semua pemilihan kriteria kolagen terbaik untuk tubuh.

1) SCP dihasilkan daripada kolagen yang bermolekul sangat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton dan mempunyai asid amino yang sangat tinggi iaitu 3,000 asid amino..

Jisim molekul biasa 300,000 Dalton dan asid aminonya 20-50 sahaja.

2) disebabkan molekul kolagen SCP sangat ringan, maka ia mudah diserap oleh badan dan usus. Sebab tu SCP ni berkesan dengan cepat.

3) SCP mempunyai asid hialuronik - 1 gm asid hialuronik boleh menahan 6L air. Sebab tu kulit menjadi lembap bila mengamalkan SCP.

4) semua bahan untuk menghasilkan SCP adalah 100% semulajadi yang mana bahan utamanya adalah sisik ikan merah (RSS)

5) sachet yang kecil dan mudah utk dibawa kemana- mana. Jadi teman setia dalam handbag.

6) disebabkan molekul yang ringan,SCP sangat mudah larut dalam air.

Wow!!!!sangat best kan? Badan kita dapat kolagen bertaraf premium dengan Shaklee Collagen Powder.

Kebaikan Shaklee Collagen Powder yang perlu anda tahu:-

» mengembalikan keanjalan kulit
» meningkatkan kelembapan kulit
» mengelakkan kulit kering
» mencerah dan mengurangkan pigmentasi dan jeragat di wajah
» menegangkan payudara dan punggung
» anti- penuaan
» mengurangkan kedutan
» mengecilkan liang pori- pori wajah
» mengurangkan eye bag
» meningkatkan kecergasan tubuh badan
» memberikan kesuburan rambut.

Kajian klinikal Shaklee dah membuktikan:-

> 71% pengguna mempunyai tekstur kulit yang lebih gebu selepas menggunakannya selama 8 minggu berumur- turut.

> 69% peningkatan terhadap kelembapan kulit

> 75% peningkatan terhadap kelicinan kulit

> 90% peningkatan terhadap keserian wajah dan kulit

> 80% pengurangan kedutan diwajah

Apa yang penting Shaklee selamat dan bersumberkan bahan semulajadi...So, tak perlu risau ada kesan toksin bila menggunakan SCP ni..

Bila kecantikan dititikberatkan pastinya senyuman sentiasa terukir dibibir...hati pun jadi senang..

Tapi jangan dilupakan kecantikan dalaman...hati yang baik, suci, mudah memaafkan, sentiasa berfikiran positif akan lebih menyerlahkan kecantikan luaran..

Jika anda juga seperti saya mementingkan kecantikan dan kesihatan...Boleh hubungi saya untuk dapatkan Shaklee Collagen Powder ni..

Lebih- lebih lagi bulan September ni adalah bulan promo bagi Shaklee Collagen Powder...

PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER
BELI 6 PERCUMA 1

So, harga Shaklee Collagen Powder turun menjunam dan sangat menjimatkan..

Bukan setakat dapat harga murah je, tapi dapat FREE MEMBERSHIP lagi. Dah jimat RM75.00 untuk daftar ahli....Dapat lagi CASH BONUS 14hb nanti..

Jangan lepaskan peluang tau! Bulan ni je promo ni berlangsung..So, nak cuba boleh risik2 kat saya Shaklee Independent Distributor anda!

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / Call / WhatsApp : 019 - 7262102

ID Shaklee : 914377

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger