Thursday, August 21, 2014

Ubat Kulit Cantik~~~

Views

Assalammualaikum semua!!!

Alhamdulillah..kembali lagi beraksi di blog kesayangan saya yang 1 ni....Maaf ye semua..agak lama menyepikan diri dek kerana busy dengan kerja2 di opis sejak lepas raya ni..

Sekarang ni kan, bermacam- macam produk untuk kecantikan yang ada kat pasaran sekarang ni...terlalu banyak sampaikan  kita sendiri jadi rambang mata nak memilih sebab semuanya nampak berkesan. Lebih2 lagi bila ada testimoni- testimoni yang menyokong...lagi la kita pun terpaut kan?

Cuma saya nak ingatkan semua supaya berhati2 dalam soal memilih yang terbaek untuk skin kita. Sebabnya kita tentunya nak skin yang Sihat, cantik dan nampak sentiasa muda remaja kan? Jadi, skin juga perlukan makanan yang baik, berkhasiat dan tentunya semulajadi. Jadi pastikan anda buat pilihan yang tepat tau!

Bagi saya, saya telah pun memilih makanan yang terbaek untuk skin saya. Nak tahu x apa? Hihihi...kecantikan dan keanggunanku kini bukanlah rahsia...wahhh...bombastik punya ayat...heee...Dah hampir 2 tahun saya memilih Shaklee sebagai makanan untuk skin saya..Shaklee ni adalah suplement atau makanan tambahan untuk kulit..

Saya mula mengamalkan suplement ni setelah saya sendiri mempunyai pengalaman skin yang sangat berminyak dan kusam sangat. Bila macam tu memang la orang kata umur saya Lebih tua dari umur sebenar saya tau! Tersentap masa tu..Tapi setelah hampir 2 tahun mengamalkan suplement untuk skin dari Shaklee ni, alhamdulillah...skin saya kembali pulih..

Bercerita tentang suplement untuk skin ni bukan saya seorang sahaja yang berpuas hati..tetapi bila saya berkongsi pengalaman dan kebaikan mengamalkan suplement ni, customer2 saya pun Bagi feedback yang sama...ada yang mempunyai kulit yang berjerawat teruk, kulit sensitif dan bermacam - macam masalah skin..namun, setelah mengamalkan suplement yang terbaek ni, alhamdulillah...mereka memberikan feedback yang baik. Hati mana yang tak gembira kan bila kita membuatkan orang lain juga gembira..

Nak tahu x suplement yang menjadi BFF skin saya selama hampir 2 tahun ni?

Set Skincare Shaklee :

» vitamin B Complex
» SR vitamin C
» vitamin E Complex
» ESP

Yang penting, konsisten mengamalkan set skincare ni sebab kecantikan yang pemulihan skin dari dalam memerlukan masa yang panjang dan penjagaannya perlu berterusan..

Bagi anda yang mempunyai skin yang bermasalah atau yang ingin mengekalkan kecantikan skin yang sedia ada boleh hubungi saya untuk saya konsult anda. In shaa Allah saya akan berikan konsult yang terbaek untuk anda..

Nantikan tips kecantikan ekslusif dari saya untuk anda yang menjadi customer saya Dan tentunya customer2 kesayangan saya akan menerima konsultasi yang berterusan dari saya..


FB : Nur Insyirah

E-mail : eida_102@yahoo.com

Call/Sms/WhatsApp : 019 - 7262102


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...