Pages - Menu

Strechmark Tiada dan Awet Muda Dengan Set Preggy Shaklee dan Vitamin E Complex

Assalammualaikum semua. ..

Salam 5 Ramadhan. ..Alhamdulillah. ..Alhamdulillah. ..Alhamdulillah. ..Syukur kepada Allah kerana masih lagi berkesempatan untuk berpuasa pada hari ni. Masih lagirecommendedertenaga dengan kekuatan yang dipinjamkan Allah..

Syukur...rezeki Ramadhan yang tak terhingga pada Ramadhan kali ni..Speechless...nikmat yang mana yang ingin kita dustakan?

Malam tadi riuh rendah di Group Wassap Dazzling Diamond Leader dengan bermacam - macam cerita. .menemani ibu kami yang kini menunggu masa untuk melahirkan baby keempat. alhamdulillah. .

Salah satu cerita paling best ialah bila ada nurse2 yang buat ecg untuk ibu kami ni tegur kulit perut yang sangat cantik tanpa sebarang parut ataupun rekahan. Semua nurse tu duk pakat risik guna apa sampaikan dapat kulit camtu.

Diawalnya ibu kami yang juga pengguna tegar Shaklee mengatakan tak guna apa2 pun. Tapi nurse2 tu punya la tak percaya kan? Last2 reveal jugak la macam mana boleh dapat kulit perut yang cantik dan bersih camtu...

Rahsianya adalah sapu vitamin E Complex Shaklee 2 kali sehari kat perut. Memang terserlah sangat kegigihan tu bila setiap hari tak pernah lupa untuk sapu Vitamin E Complex terhebat dari Shaklee tu..terus ada nurse amek Set Preggy bila ibu kami bagi pamplet pada nurse tu.

Anda yang pernah preggy dan ada masalah kulit perut camni, boleh mula dari sekarang dan perlu istiqamah sapu Vitamin E Complex untuk dapatkan kulit perut yang cantik camtu. Tak la malu ng incik suami dan nurse2 yang akan merawat nanti..

Tu cerita kulit perut cantik..bukan setakat kulit perut, nurse2 tu siap tanya lagi preggy anak sulung ke ni? Bila ibu jawab dah anak keempat, lagi sekali nurse2 tu tak percaya. Siap duk sibuk2 tengok kad merah. Bila tengok kad merah baru la percaya dah anak keempat. Lagi best dari awal admit nurse2 tu dah panggil ibu kami. .adik..adik. .sedangkan kalau ikut umur nurse tu lg muda sebenarnya..

Alhamdulillah. ..berkat istiqamah dengan Shaklee daripada Set Skincare dan Set Preggy Shaklee akhirnya kesan yang sangat superbb diperolehi..

Sebab tu pentingnya istiqamah dalam mengamalkan pengambilan suplement,  ikut jadual yang telah ditetapkan dan tak lupa juga minum air masak  yang secukupnya..

Bulan Ramadhan jangan jadikan alasan pengambilan air masak y xcukup tau !

Anda nak tahu lebih lanjut tentang Shaklee dan ingin nak cuba Set yang ditawarkan, jangan segan-segan bertanya tau! Setiap yang berjaya bermula dengan langkah pertama. In shaa Allah pelaburan untuk kesihatan dan kecantikan dengan suplement Shaklee tidak akan menghampakan anda.

Hubungi saya, SID anda yang sentiasa memberikan yang terbaik untuk anda..

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

Set Preggy Shaklee yang menjadi kulit ibu preggy lebih cantik, ibu lebih bertenaga dan bacaan hb yang sangat cantik. Bebas dari masalah kencing manis  dan darah tinggi semasa preggy..highly recomended. kulit baby pun bersih dan putih je masa dah keluar nanti.
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger