Pages - Menu

Misi Mengepau Incik Suami

Assalammualaikum semua. ..

Tajuk entry hari ni memang boleh buat Cikgu BM saya masa sekolah menengah dulu akan sekolahkan saya semula untuk kesekian kalinya...maaf ustazah..heee..

Sebenarnya misi ni dah lama..Masa first week puasa aritu...tapi lepas je sesi mengepau incik suami tu, tak sempat nak membelek sepenuhnya..tapi yang happy sangat bila incik suami yang rela membelikan handbag raya..weeee..

Walaupun pada awalnya dah bising2 sebab saya pilih handbag yang besar2 gedabak...xla besar gedabak pun..saiz normal la untuk orang perempuan yang suka jadikan handbag dia macam poket doremon kan? Tapi disebabkan kali ni incik suami yang akan membayar kan? Maka terpaksa rela la saya ikut pilihan dia.

Ok...3 kali tawaf tempat jual handbag tu. Makanya saya dah pun rambang mata. 1 persatu handbag yang jadi pilihan saya tunjukkan kat incik suami berharap dapat approval.  Namun hampa semua..

Incik suami siap cakap lagi

"Cari la handbag yang nampak kasual. Boleh guna masa pakai jeans and pkai baju kurung...y dipilihnya semua handbag nak g pejbat. Skema sangat!"

Incik suami kata saya Skema? ?? Tak leh nak terima jap...hihihi. .

Pusing punya pusing, last handbag saya capai bila tengok muka incik suami dah berubah wajah. ..tanya macam2 tapi 1 pun tak beli.  Then terus tunjuk kat dia mnta pendapat satu handbag ni...comel..tapi kecik..dan incik suami approved! Hee...dapat juga handbag baru..Alhamdulillah. .tq abang ;)

Harini iftar di asrama dengan students saya..tak tau la tu masing2 boleh makan dengan tenang atau x bila puan dieorang ni ada sama. .  hihihi..saya tak garang tapi muka ada sikit serius...sbb tu students x berani kot...hee..

Ok...till then...selamat berbuka puasa semua..

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger