Pages - Menu

Misi Gojes Di Hari Raya ♥♥♥

Assalammualaikum semua. ...

Lagi 2 minggu nak raya kan? Hihihihi. .maaf la ye..eksited terlebih sikit kali ni sebab tak sabar nak balik kampung jumpa bonda dan adik2 tercinta...

Rasanya paling lama kot x balik kampung sebab ada misi yang perlu diselesaikan..misi terkejut nanti. .in shaa Allah. ..doakan surprise ni berjalan dengan lancar..heee

Macam mana dengan preparation semua? Saya rasa mesti dah tersedia rapi kan? Ye la...dari awal tahun buat persiapan...dan akhir2 Ramadhan ni mencukupkan apa yang kurang la kan? Saya pun minggu akhir2 nanti baru nak menapak mencari itu ini..yela..duk jauh ng hubby kan..so susah sikit la nak dating sama2...

Preparation untuk pakaian dari atas sampai bawah semua dah complete. Baju2 untuk suami,  anak2 , mak ayah dan mertua pun semua dah setle. Tapi masih ada rasa macam kurang sesuatu...

Bila belek muka kat depan cermin mesti terdetik rasa risau..muka masih lagi berjerawat..nampak sangat kusam..pori2 nampak ketara sangat besarnya..tambah lagi dengan blackhead dan ada garis2 halus yang dah mula nampak ketara dek kerana skin yang dah hilang keanjalan tu..

Raya dah x lama lagi..sana sini sibuk menegur skin yang macam tu. Memang suami takde bunyi bising bgtau muka kita tak cantik tapi sebagai seorang isteri yang berusaha untuk jadi yang terbaek tentunya kita pun kena usaha jugak tau! Perlu kembalikan skin sihat macam dulu semula..

Jangan terlalu stress tau! Relax je sebab boleh join misi GOJES DI HARI RAYA DENGAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER. the best ever produk penjagaan dalaman yang terbukti secara klinik dapat memulihkan kembali kulit wajah yang bermasalah tu hanya dengan 2 minggu konsisten dengan pengambilan mengikut jadual yang betul.konsultasi ekslusif dari saya tau!

Takpe melabur sikit untuk kecantikan kulit ni sebab yang akan menjadi penonton setia adalah suami juga nanti. Taknak ke jadi model untuk suami? Dan sememang hanya untuk suami ok? Heee

Kenapa perlunya  SHAKLEE COLLAGEN POWDER DENGAN BUKAN COLLAGEN LAIN?

♥ Shaklee Collagen Powder ni dibuat daripada kolagen bermolekul sangat ringan lebih kurang 1,000 Dalton aje.

♥ asid amino nye plak sangat tinggi dalam 3000. Kalau jisim molekul biasa, lebih dari 300,000 Dalton pastu asid aminonya 20-50 aje.. Waaaa, beza gila tuh! Sebab tu la Shaklee Collagen Powder ni power!!!

♥ mudah diserap badan dan usus kita sebab jisim molekul y sangat rendah. Bila senang serap dapatlah bantu tingkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis kulit kita ni dengan berkesan.

♥ mempunyai sel kepaduan yang sangat tinggi dan mempunyai kapasiti untuk mengekalkan kelembapan kulit kita. 1 gram asid hialuronik boleh menahan air sebanyak 6 liter. Hebat kan?

♥ Ramuan Shaklee Collagen Powder ni tiada pengawet atau bahan tiruan tau. Semua 100% semulajadi. Pewarna pun tkde, gula pun tkde atau bahan terlarang lain semua takde.

♥ Senang pulak tu nak bawak pegi mana-mana pun.

♥ sangat mudah larut

APA KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN

Ni adalah antaranya:

    ★ Mengembalikan keanjalan kulit
    ★ Meningkatan kelembapan kulit
    ★ Mengelakkan kulit kering
    ★ Mencerah dan mengurangkan pigmentasi dan jeragat di wajah
    ★ Menegangkan payudara dan punggung
    ★ Anti-penuaan
    ★ Mengurangkan kedutan
    ★ Mengecilkan lubang pori-pori di wajah
    ★ Mengurangkan 'eye bag'
    ★ Meningkatan kecergasan tubuh badan
    ★ Memberikan kesuburan rambut

Besttttt!!! Bukan untuk kulit je tau..SCP ni juga bagus untuk aset wanita, mata, rambut dan sendi tau!

Shaklee ada  bukti SCP ni berkesan.

Ujian klinikal ke atas Shaklee Collagen Powder membuktikan 71% pengguna mempunyai tesktur kulit yang lebih gebu selepas mengggunakannya selama 8 minggu berturut-turut

    》69% peningkatan terhadap kelembapan kulit
    》75% peningkatan terhadap kelicinan kulit
    》90% peningkatan terhadap keserian wajah dan kulit
    》80% pengurangan kedutan diwajah

Kannnn..Percaya tak?

SIAPA YANG PERLU AMBIL SHAKLEE COLLAGEN POWDER?

Anda mesti ambil kalau dah tergolong dalam golongan ini:

    ~ Ada kedutan dekat wajah
    ~ Ade jeragat dan bintik hitam
    ~ Ade 'eye bag'
    ~ Ade pori-pori besar
    ~ Kulit lesu dan mudah kering
    ~ Kelihatan tua dari umur sebenar (Oh no!!!)
    ~ Sakit belakang dan sakit sendi
    ~ Ada pigmentasi dan kulit tona tak sekata
    ~ Gusi tak sihat
    ~ Garis halus di leher
    ~ Payudara kendur dan punggung pun tak perky (opssss)
    ~ Kuku senang pecah
    ~ Ada lingkaran hitam bawah mata
    ~ Rambut kering lepas tu ada bercabang pulak dihujungnya

Ha...tu dia betapa besttnya  SCP ni kan? Raya dah dekat..nak jadi pemerhati je ke?


FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger