Pages - Menu

Makeover Class At Hotel Pelangi

Assalammualaikum semua!

Tetiba je harini ada aktiviti yang tak pernah terfikir untuk saya buat. Mengikuti Makeover Class by Mary Kay.. memang tak terlintas pun nak attend class cmni. Tapi my frenz, Cik Puan Abby beria -ia mengajak..

After dapat permission by my husband so, saya pun turut serta dengan Abby..Macam -macam aktiviti ada masa tu..styling hyjabista, steps makeup yang betul, lucky draw, pemenang make up tercantik dan pemenang pakaian mengikut tema.

Tema event arini merah putih tapi saya pakai carca marba je..kemeja biru dengan skirt labuh hitam dan tudung bercorak by Aidijuma. Sekarang ni tetba je lebih prefer pakai skirt labuh drpd jeans..sebab apa? Masih mencari jawapan. Hehehe....

Paling mengejut apabila saya dicalonkan salah seorang peserta make up tercantik dikalangan 15 orang peserta..kami bertiga dipilih tapi yang menang adalah orang lain..hihihi..tapi agak mengejut kan sebab make up is not my expertise dan sebenarnya saya x tahu lgsg bab2 make up ni. Cik Puan Abby selalu bising kt saya bila saya ke opis tanpa secalit gincu..hihihihi. .

Suka je saya pegi opis pakai bedak baby johnson dan secalit lip balm..hehehe. .nmpaknya kena ubah sikit ni untuk incik suami..; p

Yang paling best duk dalam kelas make up tapi otak duk teringat kat Shaklee. Sempat lagi merancang to do list nak dibuat malam ni..so..wait for my next entry ok..

Live your life to the fullest..

1 comment:
  1. same here..love to wear skirt instead of jeans.. ;)

    ReplyDelete



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger