Pages - Menu

Kerana Diri mu Begitu Berharga~~~

Assalammualaikum semua. .

Alhamdulillah. ...syukur...semakin bersemangat harini bila saya telah pun lulus ujian memandu dan secara rasminya saya telah mempunyai lesen memandu. Doakan saya dipermudahkan untuk menuju ke peringkat seterusnya ya!

Alhamdulillah. ..Alhamdulillah. ..Alhamdulillah. ..Permulaan Jun 2014 memberikan 1001 kenangan paling manis, paling berharga dan paling bermakna buat saya. Paling mengembirakan apabila Shaklee telah mengumumkan Promosi Vitamin E Complex with Grape Seed Shaklee yang merupakan vitamin kecantikan dan vitamin kegemaran saya dari mula saya mencuba Shaklee.

Jatuh cinta pandang pertama apabila consume Vitamin E Complex yang sangat best dan sangat superbbbb untuk kulit! Bukan overclaim tau! Tapi saya telah mencuba sendiri dan perbezaannya sangat ketara.

As a wife and and as a career woman for sure kecantikan kulit amat dititik beratkan terutamanya sebagai seorang isteri. Ramai yang beranggapan bila dah berkahwin kecantikan yang dulunya dijaga dengan sepenuhnya tak perlu diteruskan setelah berkahwin...dan anggapan itu sebenarnya kan salah sama sekali. Bila dah kawin ni la macam - macam nak kena jaga. Perlu lebih lagi penjagaan terutama depan suami.

Ada suami memang tak kisah dan tak bersuara if isteri tak bersolek or jaga kecantikan dan kekemasan depan dia. Tapi bila nak keluar shopping or dinner bukan main lagi melaramnya tu kan? Kadang2 suami ni ambil tak kisah pada awlnya. Tapi bila dah lama - lama datang juga perasaan tak senang hati tu kan?

Sebab tu sebelum suami mula bersuara macam2 better take action untuk jaga kecantikan. Kecantikan ni tak bermaksud perlu guna make up tebal 14 inci tu tepek kat muka. Suami sukakan kesederhanaan dan simple!  Tak perlu make up tebal2 sgt..just light make up pun dah cukup buat suami tersenyum sepanjang hari. Ditambah pula dengan wajah yang bersih, licin, tanpa jerawat dan parut,  gebu dan tegang dan nampak lebih muda daripada usia. Itu jadi kebanggaan suami sebenarnya..

Salah satu cara untuk memastikan kecantikan kulit kita terpelihara adalah dengan amalkan suplemen Set Skincare Shaklee.  Set ni ada B complex, SR Vita C dan Vitamin E Complex.  3 supplement ini sahaja membekalkan 1001 kebaikan untuk kulit. Sesetengan orang kan ada kulit sensitif. Memang tak boleh tersalah skincare or make up. Memang jerawat naik mencanak -canak macam cendawan tumbuh selepas hujan. Jadi untuk membaikkan kulit dari dalaman suplement adalah satu keperluan untuk kita.

Bercakap tentang Vitamin E Complex ni..masa saya menunggu giliran untuk ujian memandu tadi, salah seorang calon bertanya umur saya. Biasa la kan bila berada kat tempat orang ni, memang kena ramah tamah la.  Bila saya bagitau umur saya punya la terkejut calon tu! Sempat lg cakap

" xnampak macam umur 27 pun. Ingatkan umur 25."

Wah!!! Lebih muda dua tahun tu! Ni la penangan Vitamin E Complex sebab ia bertindak sebagai antioksida y melambatkan penuaan dan menjadikan kulit awet muda. Jangan terperanjat if anak berderet -deret tapi orang kata  student lagi. Ni salah satu sebab saya suka Vitamin E Complex Shaklee.  Kekal muda gitu..

Vitamin E Complex ni memang feveret produk dalam Shaklee. Selain menjimatkan kesannya yang terbaek sebab Vitamin E Complex Shaklee dilengkapi dengan selenium yang membantu penyerapan vitamin E lebih berkesan dan mengelakkan ketoksidan jika diambil dalam masa yang lama.

Suplement untuk kecantikan ni lebih berkesan jika diambil satu set iaitu Set Kecantikan Shaklee.  Sebab ianya membantu antara 1 sama lain untuk hasil yang lebih baik.

Berita terbaru...Jun 2014 adalah bulan promo untuk Vitamin E Complex.  Beli 6 botol percuma 1 botol. Benefit lainnya terus dapat free membership dan 14hb Ogos nanti akan masuk dalam akaun bonus RM3+.++...best kan grab masa tengah promo ni.

Ingat cantik...ingat Vitamin E Complex. .
Ingat Vitamin E Complex. ..ingat Set Kecantikan Shaklee..

"Kerana Dirimu begitu berharga"

Saya dah pun menjadi pengguna tegar Set Skincare+ESP. ..anda bila lagi???

Jika anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi ekslusif dari saya, jangan segan-segan or malu - malu tau! Kecantikan itu hak milik setiap insan.

Anugerah paling berharga dari Allah untuk kaum wanita..

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger