Pages - Menu

Promo Mei 2014... MealShake Shaklee!!!!

Assalammualaikum semua. ..

Lamanya tak hupdate cik blog kesayangan ni. Maaf ya..Ada 2 lagi story yang dikongsi bersama nnt. Hihihi.. tapi bagi saya sharing tentang promo Mei 2014 ni tau!!

Cam tau2 je kan tak lama lagi nak puasa. So sekarang ni Mealshake tengah promo tau! Buy 6 free 1. Memang the best produk ever untuk anak yang cerewet sal makan,  peeky eater kan...Anak - anak yang mempunyai masalah asma, ekzema, sembelit dan tak suka makan juga sangat -sangat digalakkn untuk ambil Mealshake ni.

Berbaloi2 if beli bulan ni. Anda yang nak gemukkan badan pun memang memerlukan MealShake ni. Side effect dia, bukan sahaja dapat naikkan berat badan malahan dapat  kulit cantik dan gebu juga...

Apa2 pun meh nak ajak berkenalan dengan mealshake ni dulu ya!

6 fakta tentang Mealshake:

1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.

*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.

*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.

*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan dan bertindak melawan jangkitan.

*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit dan mengembalikan seri wajah.

*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.

*Sesuai untuk kanak-kanak serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

Banyakkan manfaat Mealshake ni. Tapi tahu tak siapa yang perlu ambil Mealshake ni?

♥ bayi
♥ pelajar
♥ kanak - kanak membesar
♥ ibu mengandung
♥ para atlet
♥ pengamal sayuran (vegetarian )
♥ orang sakit
♥ orang yang sibuk bekerja
♥ orang yang selalu ambil makanan segera..

★★★ mealshake juga boleh menjadi sarapan pagi yang penuh berkhasiat.

In shaa Allah tidak akan menjadi kerugian untuk anda grab masa tengah promo ni...kebaikannya boleh dikongsi bersama seisi keluarga tau!

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger