Pages - Menu

Persediaan Untuk Kekal Bertenaga Di Bulan Ramadhan

Assalammualaikum semua...

Ramadhan bakal menjelang lagi...Tak sampai 2 bulan pun kan? Kali ni keterujaan tu terlebih sikit sebab kali pertama sambut Ramadhan as a wife to charming and loving husband.  In shaa Allah. .semoga dipermudahkan urusan kami..

Tapi..saya yakin ada yang gusar bila Ramadhan menjelang. Ibu - ibu mengandung dan menyusukan anak, mereka yang sering diserang gastrik, warga emas dan mereka yang bekerja kuat tentunya golongan yang risau..sebab mereka tak punya kekuatan untuk completekn puasa sebulan. Tenaga berkurangan dan bimbang juga kesihatan si anak terganggu.

Untuk anda yang mempunyai masalah ni jangan risau atau runsing tau! Shaklee ada menyediakan set brkal tenaga untuk anda. Yang penting ia mengenyangkan. Jadi...bagi yang nak berpuasa tetapi taknak sahur makanan berat, boleh cuba Set Mighty 3 Gems ni..

Kebaikan Mighty 3 Gems untuk anda kekal cergas walaupun puasa!

Umumnya, produk ini terbahagi kepada 3 asas utama iaitu untuk membekalkan vitamin, tenaga, zat galian, dan mengekalkan bendalir badan.

Tiga produk asas tersebut adalah
◆ Mealshake (perasa French Vanilla)
◆ Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla)
◆ Performance Drink atau PD (perasa oren).

Kesemuanya ini berfungsi untuk membekalkan nutrien dan keperluan seharian tubuh agar terus kekal bertenaga sepanjang hari.

Jika anda biasa mengalami situasi seperti tidak sempat bersarapan, tidak sempat bersahur atau waktu sahur tinggal 5 minit sahaja! Maka anda disarankan mengambil Mighty 3 Gems sebagai ‘back-up’ anda dalam keadaan terdesak kerana ianya mampu membekalkan tenaga dan keperluan nutrien tubuh sepanjang hari di bulan Ramadhan.

Jika anda berbuka puasa dengan Mighty 3 Gems, satu kelebihan untuk anda kerana ianya memberi anda tenaga untuk menunaikan ibadah Maghrib, Isyak serta bertarawih dan bertadarrus. Akhir sekali, bagi ibu menyusu ia membantu ibu berpuasa sambil menyusukan anak. Begitu juga untuk ibu yang sedang mengandung.

Mealshake dan ESP mempunyai perasa vanila, gabungan 2 produk ini akan menghasilkan rasa minuman yang sangat lazat dan berkhasiat. Ia mengandungi 9 amino acids yang lengkap untuk keperluan tubuh dan mampu memberikan tenaga serta mengawal rasa lapar ketika berpuasa.

Performance Drink membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita dan mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi.

Merupakan minuman kegemaran atlit (ala-ala 100 plus tapi lagi sedap). Mempunyai perasa oren, sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP. Performance Drink merupakan produk pilihan breastfeeding mothers yang berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu

Tak kenal maka tak cinta.  Tak cuba memang tak tahu la kesannya..

Set Mighty 3 Gems untuk anda seisi keluarga kekal cergas dan bertenaga di bulan Ramadhan...

Paling best sebab mealshake jimat untuk bulan ni sebab promo Mealshake beli 6 percuma 1. Jadi harganya berpatutan. Jadi ahli Shaklee lagi double triple berbaloi sebab harga lg jimat tau!

Nak info lanjut boleh hubungi saya ya ;)

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger