Wednesday, April 23, 2014

Rahsia Kekal Cantik, Anjal dan Awet Muda...

Views

Assalammualaikum semua. ..

Jangan terkejut...jangan terkejut. ..Malam ni tetiba semangat nak buat entry bebanyak. (2 entry je pun..setakat ni la). Tapi yang bestnye entry malam ni semua pasal kolagen. Apa kes???

Ni semua gara -gara adindaku sayang yang di Penang tu beria -ia benar duk soal selidik sal Collagen Shaklee ni. Rupa2nya dia pernah discuss sal kolgen ni dengan mak dah lama dah.. how come saya tak tahu ni?

And fyi my adinda ni adalah salah seorang customer y sangat2 la cerewetnye tu.. setakat ni dia paling cerewet rasanya la.. Melayan soalan dia macam melayan 10 orang punya soalan..hahaha...tp saya suka je...seronok sebab I can gain knowledge too...

Apa kebaikan if amek Shaklee Collagen Powder ni:

♡ antipenuaan♡
    - mengecilkan liang-liang pori yang kelihatan
    - menghilangkan kedutan dan garis - garis halus

♡ Melembap ♡
    - melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan gatal - gatal pada muka

♡ Mencerah ♡
    - mengurangi pigmentasi, jeragat, kulit tak sekata

♡ Menegang ♡
    - membantu menegang dan menganjalkan payudara dan punggung

♡ Menyubur ♡
    - menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar

♡ Mengembalikan Keanjalan ♡
    - menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut

♡ Meningkatkan pergerakan ♡
      - menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang

Ujian klinikal ke atas Shaklee Collagen Powder membuktikan 71% pengguna mempunyai tesktur kulit yang lebih gebu selepas mengggunakannya selama 8 minggu berturut-turut

    ♥ 69% peningkatan terhadap kelembapan kulit
    ♥ 75% peningkatan terhadap kelicinan kulit
    ♥ 90% peningkatan terhadap keserian wajah
        dan kulit
    ♥ 80% pengurangan kedutan diwajah

SIAPA YANG PERLU AMBIL SHAKLEE COLLAGEN POWDER NI????

Anda mesti ambil kalau dah tergolong dalam golongan ini:

    ¤ Ada kedutan dekat wajah

    ¤ Ade jeragat dan bintik hitam

    ¤ Ade 'eye bag'

    ¤ Ade pori-pori besar

    ¤ Kulit lesu dan mudah kering

    ¤ Kelihatan tua dari umur sebenar (Oh no!!!)

    ¤ Sakit belakang dan sakit sendi

    ¤ Ada pigmentasi dan kulit tona tak sekata

    ¤ Gusi tak sihat

    ¤ Garis halus di leher

    ¤ Payudara kendur dan punggung pun tak perky

    ¤ Kuku senang pecah

    ¤ Ada lingkaran hitam bawah mata

    ¤ Rambut kering lepas tu ada bercabang pulak dihujungnya

So...dengan penerangan diatas dah tau kan sebab apa saya duk heboh canang satu dunia malam ni untuk cuba Shaklee Collagen Powder ni kan?

In shaa Allah. ..hasilnya takkan mengecewakan. Yang penting istiqamah amalkan. .

Nak tahu cara jimat penggunaan perlu cuba dulu dan konsultasi terbaek untuk anda.

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...