Pages - Menu

Testimoni Omega Guard Shaklee

Assalammualaikum. ....

Selamat Bercuti semua!!! Harini planning memang duduk rumah je. Nak rest nak fokus on bisnes. Kena study produk untuk berikan yang terbaek kepada semua orang yang memerlukan.

After sume kerja rumah dah selesai, tergerak hati nak sharing testimoni - testimoni pengguna Omega guard Shaklee yang berpuas hati dengan Omega guard ni. Apa yang sangat best tentang Omega guard Shaklee ni ia bukan sahaja 2 in 1 malah 3, 4, 5 in 1 benefitnya pada kita.

Sebagai contoh kita ambil omega guard untuk kurus benefit lainnya kita dapat kulit yang cantik dan cerah sebab omega guard membantu melancarkan peredaran darah. Bila darah berjalan lancar makanya wajah akn nampak berseri -seri dan kulit yang berkedut disebabkan kurangnya peredaran darah dlm tubuh juga dapat dikurangkan. Jadi, tak de lah masalah kulit nampak tua pramasa( keadaan kulit tak sesuai dengan usia-nmpk lebih tua dari usia).

Mungkin ramai yang tak tahu pengambilan asid lemak omega-3 mampu meredakan kemarahan,  sikap agresif (x kira tua atau muda) dan kanak-k
nak yang hyperactive. Emosi akan lebih tenang selepas telan omega ni sebab omega kaya dengan asid lemak omega - 3 dan vitamin B12. Kedua -dua kandungan ini mampu mengubah perasaan dan meredakan tekanan.

Jika anda mengidap asma masalah utamanya ialah sukar untuk bernafas , semput dan batuk. Ia adalah disebabkan oleh penyumbatan saluran pernafasan dan penghasilan bahan yang dipanggil leukotrienes. Pengambilan Omega - 3 mampu menyingkirkan bahan tersebut dan juga mampu melegakan pernafasan dengan membuang segala bendalir disekitar saluran pernafasan.

Kebanyakkan warga tua dan orang yang mempunyai berat badan berlebihan akan terdedah dengan sakit sendi. Sbb??? Fungsi sendi semakin lemah disebabkan oleh bendalir penyambung sendi semakin berkurang. Omega - 3 berfungsi mencegah radang sendi dan melincirkan pergerakan antara sendi. Ia juga membantu menambahkan kepadatan sendi. Mereka yang overweight akn mengalami masalah tekanan ke atas sendi. Ini juga menyebabkan tumit akan sakit ketika memijak lantai. So better amik omega untuk mengurangkn berat tersebut.


Promo buy 6 free 1 Omega Guard masih berlangdung sekarang. Tinggal 6 hati sahaja untuk promo ni. Sangat jimat untuk semua. Sesuai untuk

- kanak - kanak ( usia 1 - 6 tahun)
- orang dewasa ( lelaki dan wanita)
- warga emas

Hubungi saya

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

Shaklee ID : 914377

Boleh juga walk in pembelian dimana -mana branch Shaklee menggunakan ID saya. Sila attachkn maklumat pembelian untuk mudah saya guide anda nanti. ..

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger