Pages - Menu

Segala Tentang Dia~~Vit E Complex Shaklee

Assalammualaikum. ....

Alhamdulillah. ...alhamdulillah. ..alhamdulillah. ....Pagi2 ni  dapat pm fb daripada my sepupu kesayangan nun di Kedah. Feedback sal penggunaan Vitamin E Complex. .waa...sangat -sangat teruja dengan feedback positif tu. I m the happy person to hear that. Alhamdulillah. ..Shaklee terbukti berkesan dengan izin Allah...

Dan my friend masa matrik dulu pun bagi feedback yang positif walaupun hanya menggunakan vitamin E Complex. ...

Kepada anda yang masih xtau apa kepentingan dan kelebihan vitamin  E Complex ni meh baca kat bawah ni ye...

Vitamin E telah terbukti berkesan untuk mengurangkan parut jerawat serta parut-parut lain. Ini kerana Vitamin E mengandungi antioksidan yang tinggi. Ciri ini membantu untuk menggalakkan penyembuhan kulit dan apabila disapu, parut dapat dikurangkan atau dihapuskan. Pastikan anda memilih kepekatan yang tinggi sekurang-kurangnya 400 i.u dan dalam bentuk kapsul, kerana ianya lebih mudah digunakan. Anda hanya perlu mengambil jarum dan cucuk kapsul itu, picitkan sedikit Vitamin E ke jari dan sapu ke kawasan parut.

Untuk mendapatkan kesan yang terbaik, Vitamin E harus juga diambil sebagai supplemen harian selain sapuan di kulit. Dengan pengambilan Vitamin E dan supplemen asas lain seperti ESP untuk penyembuhan dari dalam, insyaAllah dapat membantu anda mendapat hasil yang anda inginkan.

Vitamin E bukan sahaja membantu menghilangkan parut, malah banyak lagi kebaikan lain, seperti:

● Menjadikan anda tampak lebih muda dengan
    membantutkan penuaan sel yang disebabkan
    oleh radikal bebas.

● Memperbaiki peredaran darah,utk memperbaiki
    tisu,

● Melindungi paru2 dari pencemaran udara.

● Ia memelihara pembekuan darah yang normal
    dan penyembuhan, mengurangkan parut,
    mengurangkan tekanan darah, membantu
    dalam pencegahan penyakit katarak,
    meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan    otot kaki dari kekejangan.

● Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan
    menguatkan dinding kapilari.

● Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut
    menjadi sihat,

● Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)

● Merendahkan kadar kolesterol.

● Membantu mencegah kanser.

● Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air
    mani pada sesetengah lelaki.

● Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’
     kerana ia boleh membantu dalam perhubungan
     Suami isteri.

Tapi ada banyak vitamin E di pasaran.. nak beli yg mana satu? Ambillah vitamin E yang asli, cuba semak label pada botol, pastikan ianya d- alpha tocopherol. Pastikan juga vitamin E itu beserta sekali unsur selenium agar penyerapan berlaku dengan lebih baik.

Tak percaya lagi? Sila baca testi2 dibawah ye..

If berminat boleh hubungi saya. .

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

Shaklee ID : 914377

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger