Pages - Menu

Kenapa Omega Guard Shaklee Menjadi Pilihan???

Assalammualaikum. ..


Alhamdulillah. ....selamat tiba dirumah tumpangan ( rumah seorang budak y dah jadi mak orang..tq sangat2 utk mereka 1 femli sebb bermurah hati memberi saya tumpang untuk beberapa ketika sebelum berpindah ke rumah baru di saat saya tak punya sapa2 disini...budimu sangat2 besar ye abby!!) Selesai kerja untuk hari pertama...ngeee

Sejak busy menguruskan itu ini, dah lama sangat rasanya tak sharing tentang biznes Shaklee saya pada semua. Bermacam -macam dugaan tapi bukan mudah untuk berjaya kan? Sabar dan redha untuk melalui setiap ujian yang mendatang adalah cara Allah mendidik kita (^_^).

Disebabkan bulan ni adalah bulan Omega Guard saya nak sharing mengapa Omega guard Shaklee menjadi pilihan dan perlu dipilih oleh consumer. Omega guard Shaklee adalah merupakan Minyak Ikan Terbaik Di dunia sebab...

- diekstrak dari ikan laut air sejuk ( sardin, mackerel, herring , anchovies) di perairan Jepun.- - ia 3x lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan
- minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spektrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.
- 1 sajian Omega guard Shaklee dapat membekalkan 905mg asid -lemak Omega 3, EPA dan DHA.
- Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergref farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard
- dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak asid lemak Omega -3  yang paling tulen dan paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium dioksin dan PCB ( polychlorinated biphenyl - merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik)

Sebab -sebab ini menjadikan Omega guard Shaklee adalah minyak ikan terbaek di dunia.

Oleh itu, saya sangat - sangat suggestkan mereka - mereka ini untuk consume Omega guard Shaklee :

1- individu yang ingin meningkatkan kepekaan, daya ingatan dan kecekapan bekerja
2- individu yang ingin mengawal berat badan ( Omega-3 meningkatkan hormon leptin yang mengawal selera makan dan membakar lemak dengan lebih cepat.)
3- ibu hamil - perkembangan otak bayi dalam
                      kandungan
                   - mengurangkan risiko lahir
                      pramatang
                   - mengurangkan alahan bayi selepas
                      bayi dilahirkan.
4- ibu menyusu - perkembangan otak bayi
5- kanak - kanak ( usia 1  - 6 tahun adalah peringkat umur yang sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yang pintar memerlukan makanan yang kaya dengan asid lemak.
- Penghidap ekzema , asma - omega -3 , DHA dan EPA sangat bagus untuk sistem imunisasi kanak - kanak)

Shaklee  promo Omega guard hanya tinggal 8 hari sahaja lagi. Masih sempat tau nak dapatkan Omega dengan harga promo ni. Jatuh menjunam sangat. Dari rmxxx tinggal rmxx je. Nak tahu berapa harganya?


Perbandingan kandungan EPA dan DHA Omega guard Shaklee dengan brand - brand lain




Hubungi saya :

FB :

 Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

Shaklee ID : 914377
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger