Pages - Menu

Bagaimana dan Apa Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee?

Assalammualaikum. ..

Sebelum ni saya asyik duk cerita sal produk - produk terbaek dari Shaklee ni kan? Tapi saya tak pernah lagi share macam mana nak dapatkan harga yang super duper murah dengan setiap belian produk Shaklee ni di samping boleh jana income dan tambah income yang sedia ada...

Sangat - sangat best! !! Bila kita sudah mengalami dan merasai sendiri kebaikan Shaklee, saya yakin kita pasti akan share dengan orang lain jugak. Nak dapatkan harga yang murah dgn setiap pembelian tentunya dengan menjadi Ahli Shaklee. .


Bagaimana dan apa kelebihan menjadi ahli?

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee???

1) Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM75

2) Anda boleh membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma.

Caranya:

1) Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran melalui online)

2) Anda pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 914377

 

Yuran keahlian Shaklee

 Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

 

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

 Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

 

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

 

Apa kelebihan menjadi ahli?

 
1) Boleh membeli produk dengan harga ahli (25% daripada harga borong) dan mengumpul point anda sendiri.

 
2) Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline (5% - 21% daripada sales kita).

 
3) Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya melalui blog / fb tertutup khas untuk ini.

 
4) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

 
Berminat? Boleh emailkan kepada saya untuk membolehkan kami daftarkan dalam kumpulan Dazzling Diamond kami. 

Bestkan? Tak susah pun nak jadi ahli sebenarnya. Senang sangat. Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut, jangan segan -segan bertanya ya..


FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger