Pages - Menu

Alhamdulillah. ..Saya Happy Bila Customer Happy♡

Assalammualaikum. ....

Alhamdulillah. ..alhamdulillah. ...alhamdulillah. .. Syukur kepada Allah. Happy yang teramat sangat bila dapat feedback daripada customer yang sangat -sangat happy dan berpuas hati dengan pengambilan Shaklee! Terbukti Shaklee adalah yang terbaek dan berkesan! Namun...ingat, ia adalah dengan keizinan Allah juga.

Customer saya mengalami masalah parut chicken pox.  Ya.... Saya faham perasaan dia apabila dia sms bercerita tntng masalah yang dilalui. Siapa yang tak risau bila wajah ada parut yang sangat pekat warnanya. Susah nak hilang jika tidak dijaga dengan betul. Level of confident pastinya berada di tahap paling bawah. Wanita...wajah adalah perkara utama yang sangat -sangat dijaga.

Alhamdulillah. ..setelah mengikuti consultation yang saya betikan dan dia juga istiqamah menggunakan ESP dan VITAMIN E COMPLEX. ..hasilnya? ?? Sekarang dua add on Vit C untuk kulit pula. Semakin berseri la nanti. In shaa Allah. ..Ingat lagi kisah adik saya y mengalami masalah kulit wajah y amat teruk??? Dia juga pengguna tegar ESP dan VITAMIN E COMPLEX. ..

Energizing Soy Protein (ESP)

Mungkin ada yang tertanya-tanya, benarkah ESP dapat membantu menghilangkan parut jerawat dan parut-parut lain?

Parut jerawat dan tompok-tompok hitam terjadi apabila sel mati tidak dapat digantikan dengan sel baru yang lebih baik. Pengambilan protein membantu menghasilkan sel baru maka sel mati dan lama ini dapat disingkirkan dan digantikan dengan sel-sel baru yang lebih sihat.

ESP juga memastikan sel hidup sihat dan sempurna bagi membolehkan ia dapat menyerap semua vitamin dengan optima..

VITAMIN E COMPLEX

Vitamin E memang terkenal sebagai vitamin untuk kecantikan. Sebab itu, salah satu fungsinya boleh hilangkan parut jerawat sebabnya vitamin E adalah vitamin yang tinggi anti-oksidannya. Ciri ini mampu menggalakkan penyembuhan kulit apabila disapu pada kawasan yang berparut tersebut. Selain digunakan untuk disapu pada kawasan yang berparut, vitamin E juga perlulah diamalkan sebagai supplement harian untuk penyembuhan dari dalam..

Masih ragu -ragu untuk menggunakan nya?  Boleh hubungi saya untuk info lanjut ya.

Jika anda tinggal berdekatan dengan branch Shaklee dan ingin walk in membeli apa2 produk Shaklee boleh guna ID saya ya. Selepas itu, sila attachkn resit pembelian anda untuk saya guide anda bagi mendapatkan hasil yang terbaek...

LIFETIME CONSULTATION (^_^)

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

Shaklee ID : 914377

No comments:
Post a Comment♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger