Pages - Menu

Skin Semakin Pulih Dengan Set Kecantikan Shaklee

Assalammualaikum. ..

Alhamdulillah. .Rezeki terjaga seketika dari tidur. Belum pun nyenyak sebenarnya. But got an email from my sis yang saya suggestkan conInsyiShaklee bila semua produk yang dia guna x menjadi. Makin teruk lagi ada la. Agak lama juga saya nak pujuk dia consume Shaklee ni. 1st sebab harga and 2nd sebab dia masih ragu - ragu dengan keberkesanan produk.

After bagi briefing ckit sal kegunaan dan fungsi produk - produk yang saya suggestkan tu dia bersetuju even saya tahu dia bukan yakin sangat. Tapi dah kira last choice kan? 2 weeks guna memang hampir setiap hari keep miskol sebab suruh kak long dia ni call semula (adik2 saya semua macam tu ya! Jimat kredit katanya..haha) tanya itu ini..Muka makin teruk la. Keluar makin banyak la.

Actually apa yang dia alami tu adalah healing krisis. Saya nasihatkan dia teruskan dan jangan skip ikot jadual yang saya bagi tu dan juga air wajib 3 liter sehari. Lebih lagi bagus. Tanpa banyak bunyi memang dia ikot sebab adik saya ni disiplin sikit orangnya when its come to her skin..now after 2 months consume, alhamdulillah. .memang perubahan ketara sangat!!

Jom kita tengik apa review dia

.Ni gmbr slps n sblm pkai esp gn vit-e….

Dulu dah gna mcm2 produk tapi semuanya x sesuai gn kulit…lagi sedih bile tsalah guna ubat, smpai naik ruam2 kat muka..last2 my sis  cdangkan pakai shaklee sbb dye pn gna n jual Shaklee.. set jimat katenye..tp mmg jimat la sbb tahan lama kalau pndai pakai..msalah utama sy mmg jerawat, parut jerawat, n RUAM2 KAT MUKA (macam jerawat pasir pun ade).. ruam ni sgt pelik, n sush nak hilang.. smpai skrg still belum btul2 hilang..ni dah pakai 2 BOTOL ESP dan  2 BOTOL VIT-E… vit-e sy cepat habis sbb sy bkn wt makan je, tapi sapu kat muka gn parut2 sblum tdo… aritu, akk tgur dah cerah skit.. prubahan y sy nmpk sndri plak, garis2 kt dahi dh kurang..liang roma kt muka pn makin kecik..yuhuuu!!!  ruam2 gn parut tu ade lagi, cma Alhamdulillah xseteruk cm dlu… so skrg just nk teruskan pkai smpai muka dah btul2 okeh..hehe…tq sis sbb kenalkan sy gn SHAKLEE ni…  seriously, xrugi cuba…


Nak tahu apa yang adik saya consume???
Ni dia!!!!

Vit E Complex dan ESP

Vit  E Complex:-
1)      Vitamin penting utk kecantikan kulit
2)      Bertindak sbg anti penuaan dan anti oksida
3)      Melindungi dan mencegah kerosakan sel
4)      Mempercepatkan proses pemulihan kulit
5)      Berupaya mengawal kandungan minyak dlm kulit
6)      Berupaya mengurangkan kesan jeragat yg ada pd kulit
7)      Awet muda


 ESP :-
1) menggebu dan mencerahkan kulit
2) membaiki dan membina tisu - tisu dari dalam
3) mempercepatkan proses pemulihan kulit
4) mengecilkan liang - liang roma


Ok...seriously, saya sendiri yang teruja dengan perubahan adik saya. Siapa tak risau kan bila adik dok mengadu sampai nanges2. Sekarang, Alhamdulillah..Dia semakin happy dengan perubahan sekarang dan saya lagi la happy kan bila Shaklee sesuai dengan dia. Akhirnya dia jumpa juga treatment yang terbaek untuk dia setelah sekian lama.

Sebab apa dia tak rasa rugi consume Shaklee???
1) Sangat jimat sebab tahan lama
2) always work


If nak tahu cara adik saya consume set ni, jangan segan - segan hubungi saya ya! In shaa Allah saya akan berkongsi dengan anda.



Fb : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / Call / WharsApp : 019 - 7262102
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger