Pages - Menu

Rawat Wajah Anda Bermula Dari Dalam Dengan Set Skincare Shaklee~~

Assalammualaikum...


Happy Monday olls!!!Sorry ya! Semalam punya semangat nak update blog tetapi dek kerana kaki sakit, last - last tertidur tanpa sedar walaupun jemari tu dah duk tekan keypad phone...hihihi..
Arini ramai ke yang kena Monday Bluess???Kat opis saya hari ni tak ramai staff sebab masing - masing belum balik dari bercuti. so agak lenggang la sikit walaupun kerja tak pernah lenggang kan?Its ok...Rezeki semua tuh.Ye x?

Untuk mengubati Monday Bluess kita pada hari ni, meh saya nak share sikit tentang set yang memang menjadi kegilaan para wanita yang inginkan wajah yang cantik berseri tanpa sebarang cela. In shaa Allah segala - galanya dengan keizinan dari DIA. Apa yang penting kita perlu mencuba dan terus berusaha. Betul tak?

SET SKINCARE SHAKLEE merupakan set yang paling famous amous dikalangan wanita. Yang mempunyai masalah kulit, wajah kusam, tona kulit tak sekata, berjerawat, nampak tua dari usia sebenar, pasti memilih dan saya juga sangat - sangat suggestkan untuk consume set ni. 

Apa yang ada dalam SET SKINCARE SHAKLEE ni???

SET SKINCARE SHAKLEE mengandungi 3 item penting. Namun dengan tambahan ESP ia lebih memberi kesan yang terbaek kepada kulit.

Vit e:-
1)      Vitamin penting utk kecantikan kulit
2)      Bertindak sbg anti penuaan dan anti oksida
3)      Melindungi dan mencegah kerosakan sel,menghluskan & mencerahkan kulit
4)      Mempercepatkan proses pemulihan kulit,bgus utk mereka yg mngalami kulit yg dry( kering) 
5)      Berupaya mengawal kandungan minyak dlm kulit
6)      Berupaya mengurangkan kesan jeragat yg ada pd kulit,menghilangkan parut2
7)      Awet muda

Vitamin c:-

1)      Sgt penting utk membentuk kolagen pd kulit
2)      Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pd kulit,mencerahkan kulit
3)      Melindungi sel-sel dari kerosakan
4)      Bertindak sbg anti oksida

B complex:-

1)      Dikenali sbg Beauty Vitamin “B” for beauty
2)      Memelihara kecantikan kulit dr dalam
3)      Beritndak sbg penenang,bila jiwa tenang,wajah akan sihat.

ESP :-

1) Membekalkan protein untuk pembentukan sel kulit yang cantik, sihat dan menggantikan sel kulit lama     yang rosak
2) Membentuk sel kulit baru, menggantikan sel kulit mati di sekitar kawasan parut
3) Menganjal dan menegangkan kulit
4) Membantu menghilangkan parut dan jeragat














Best kan testi mereka yang dah mencuba set ni..Seeloknya perbaiki kulit kita bermula dari dalam. Jangan terus mencuba pelbagai skincare yang bermacam - macam jenama sekarang ni. If nak guna jugak, elokkan dulu dalaman kulit, lepas tu barulah pilih skincare yang sesuai.

FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger