Pages - Menu

Nak Kurus?? Dapatkan Berat Badan Ideal?? Betul Ke Cara Anda??

Assalammualaikum. ..


Malam ni tergerak hati nak sharing sal " Hot Set" Shaklee kat Blog Nur Kasih ni. Set yang sentiasa mengambil tempat dihati customer - customer saya adalah Set Slimming Shaklee. Tapi yang teramat famous adalah Set Slimming Bajet ni.


Alhamdulillah. ...Syukur. Allah permudahkan usaha saya untuk berkongsi sesuatu yang bermakna untuk semua. Set Slimming Shaklee bukan sahaja untuk slim dan dapatkan berat badan sahaja. Namun banyak lagi kebaikan lain yang di perolehi tau. Kira 2 in 1 la walaupun kebaikan lain tu lebih dari tu.



Saya selalu dapat pertanyaan daripada customer - customer saya, consume Set Slimming Shaklee tapi berat tak juga turun. Malah makin naik lagi ada la..


Bila dapat soklan camni dan saya pun dah buat ujian ke atas saya sendiri, set slimming ni perlukan inducer lain untuk mempercepatkan proses penurunan berat tu. Jangan semata - mata consume Set Slimming tapi tak buat langsung aktiviti lain. Banyak tidur, air x cukup, makan tak ikut jadual, memang ke laut la nak turun berat camtu kan..


So, beberapa tips Diet untuk anda : 

1) pastikan kalori intake setiap hari 1200 - 1500kcal
2) pastikan workout 2 @ 3 kali seminggu ( konsisten! Berat lebih senang turun and body fit if x amek Cinch Shake kn)
3) pastikan pengambilan air y mencukupi. 2-3 L sehari. Air yang cukup membantu proses penyahtoksin berlaku lebih mudah.


If jaga 3 perkara ni, in shaa Allah. ..Anda berjaya dapatkan body yang selim melim gitu. Senang je kan? But semangat kena kuat. Hati kena kental..hihihi



Tak kira...nak bebel gak sal kebaikan setiap 1 produk ni..

1) Lecithin Shaklee:
Dinamakan " pengemulsi semulajadi" sebab ia mempunyai kesan melekat kat lemak, lemak terapung dalam darah dan seterusnya menghalang lemak melekat kat dinding membran.

• Bertindak untuk memecahkan lemak degil seterusnya menghalang tubuh dari mengalami obesiti.
Pengambilan max 6 biji sehari dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.

• bertindak sebagai 'pembersih' salur darah, membantu mengelmusikan lemak dan memetabolismekan lemak, menurunkan kolesterol & trigliserid dalam tubuh. ( menghalang terjadinya batu karang sebab batu karang terjadi pon sbb kolesterol tau!)

•bertindak sebagai pelembut najis yang berkesan. Melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.


BONUS!!!!!!

• Pengambilan 4000mg / hari  dapat: 
 - menghasilkan rambut yang sihat cantik berkilat
 - kulit yang lembut gebu( membentuk membran sel, 
    melembabkan dan menghaluskan kulit, mengaktifkan 
    metabolisme sel dan melambatkan penuaan)
 - mencegah eczema.
 - penguat memori
 - melindungi hati dan buah pinggang
 - membaiki tekanan darah dgn menghalang arteriosklerosis.


BONUS BAGI BF MOMMIES : 

 • Menguruskan badan
 • menghalang berlakunya ' clogged duct' y membawa kepada masalah mastitis iaitu bengkak susu. But pengambilan perlu berterusan ya!



2) Alfalfa Complex Shaklee :
Berfungsi sebagai agen detoks yang mengangkut lemak - lemak yang telah dipecahkan untuk disingkirkan dari badan.


• Mencuci usus bagi menyahkan toksik dalam badan( perut kembung, ulser, gastrik, sembelit n hyper acidity)
• Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
• Merawat masalah sembelit
• Membantu melengkapkan zat & nutrien dalam pemakanan seseorang.
• Membuang angin dalam badan.
• membantu membuang lebihan air dlm badan yang kadangkala menyebabkan gemuk air.

BONUS!!!!

 • Menggalakkan penghasilan susu ibu (milk booster)
 • Mengatasi masalah keputihan
 • mengetatkan miss v
 • melegakan keletihan 
 • merawat artritis
 • mencuci hati, darah dan usus. Ia mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan dan men cantik kan kulit...



Hah!! Banyak betul kan kebaikan dia..Ni baru sebahagian je ni. ....


Jangan tunggu lama - lama tau..ni daripada pembacaan saya...

' mereka yang mempunyai perut buncit, berisiko tinggi untuk kena kencing manis, darah tinggi n jantung..'


So baik cegah dari sekarang..



FB : NUR INSYIRAH

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

No Id Shaklee : 914377

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger