Pages - Menu

MY STORY BOOK JUST ARRIVED!!!!~~~

Assalammualaikum...


Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah..Berkat kesabaran dalam menempuhi pelbagai macam dugaan dan Alhamdulillah..Perancangan Allah itu adalah yang terbaek!!Yang terhebat!!

Story Book My Wedding Day dah pun selamat berada dalam genggaman pada 4 November 2013 semasa saya berada di rumah incik Suami. Alhamdulillah..Dapat dapat dengan Incik Suami masa ambil Story Book My Wedding Day ni di Burgerbites. Sambil menikmati dinner ala - ala western gitu.

Alhamdulillah...Sangat berpuas hati dengan hasil kerja redwanphotography.com  
dengan gambar - gambar yang cantik sangat. Tak terkata but trillion TQ to your studio Wan. Really love it!
Pakej yang saya ambil 

* 2 (two) photographers in charge for both wedding reception and outdoor session
* 1 custom album Size : 8″ x 12″ (22 Pages) + Cover Design
* 1 Sticky Album (120pcs 4r)
* 2 photos Size : 8″x 12″
* 1 pcs 11″ x 16″ photo with exclusive wooden frame
* 1 DVD unlimited shot (during the wedding ceremony)
* 1 Exclusive Bag for Custom Album


DVD unlimited shot memang tersangat - sangat la lagi banyak gambar!!!Dan cantik - cantik ok!!Patut la susah nak buat pilihan gambar mana yang nak letak dalam Custom Album dan Sticky Album. 

Beg Custom Album memang sangat EXCLUSIVE ok!!Dah macam beg James Bond dah..Gelak sakan incik suami masa tengok Wan bimbit beg. Terus incik suami panggil BEG JAMES BOND!

Paling best Wan and his Crew AWESOME gile!Sangat sporting masa our wedding tu. disebabkan saya ni macam kayu sikit bila disuruh posing macam - macam, maka dengan bantuan - bantuan mereka la kami mampu bergambar sebegini walaupun yang tak jadinya lagi banyak kat dalam DVD tu...Memang gelak sendiri la..Tak kira!!!Nak cuci jugak semua gambar yang tak jadi tu sebab incik suami tak tengok pun lagi...hehehe..



Custom Album + Exclusive Beg


Love dis pic to the max!!!Nampak suci sangat kan? Indahnya sebuah pernikahan =)



Gambar happening gile time ni and outdoor photoshot ni saya pilih di Jeti Marina Tg Gemok!


The Love Birds ;p


Berlari berkejaran di tengah - tengah bendang.
Ni idea our OP. But i really love this pic walaupun masa ni habis baju Mak Andam saya.


PHOTOSHOT :

Official Photographer : www.redwanphotography.com

Location : Endau, Mersing

Outdoor Photoshot :

1) Dalam Belukar terbakar, Endau
2) Jeti Marina, Tg Gemok , Pahang
3) Sawah Padi Semaloi, Endau


TQ MY OP...Kepada yang terasa berminat nak amek khidmat OP ni boleh pegi kat website yang saya bagi tu ya. Opps..ni teaser je dulu..Yang lain - lain kemudian ok!!!
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger