Friday, November 1, 2013

Its November!!!

Views

Assalammualaikum. ...

Alhamdulillah. ..Pejam  celik pejam celik dah masuk bulan November pun kita. Lagi sebuln kita akan mengorak langkah ke tahun baru bagi Tahun Masihi manakala lagi 4 hari kita akan melangkah ke Tahun Baru Hijrah 1435H...

Masih ada azam yang masih belum dipenuhi??? Muhasabah diri dan jangan pernah berhenti berusaha...

Alhamdulillah. ..Hari ni di anugerah kan rezeki merehatkan minda yang berasak dengan pelbagai benda dan saya memerlukan rehat yang sempurna. Alhamdulillah. .Walaupun tinggal bersendirian dan multitasking today dengan aktiviti mencuci, mengemas dan mengemop rumah dan tasking terakhir prepare for dinner, But kne turun g kedai jap lagi cari bahan yang perlu.. namun rasa tenang sangat. Rasa keletihan tu hilang entah ke mana.

Itu lah yang dikatakan rezeki. Rezeki bukan hanya dalam bentuk wang ringgit semata-mata. rezeki datang dalam pelbagai bentuk. Terima kasih Allah..

November kembali dan bulan ni saya berharap memberikan 1001 kenangan dan kejayaan tercipta untuk diri ini setelah sekian lama berusaha. Namun Allah tahu dan telah sediakan sesuatu yang lebih istimewa. Kerana itu Dia sts menguji saya. Terima kasih Ya Allah. ..

November please be nice to us...amin


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...