Pages - Menu

Hubby and Wifey Bonding Time ~~~

Assalammualaikum. ...

Hari Sabtu lepas 1st merayap di KL ni setelah bergelar suami isteri. Kira bonding time la untuk kami sejak dah kawen ni kn rasanya tak pernah lagi keluar berdating di KL ni.

So, setelah memujuk bagai dengan incik suami ni, akhirnya incik suami dengan hati yang rela walaupun asyik duk mengusik kata tak jadi nak keluar dengan alasan hari nak hujan la...namun akhirnya  berjaya jugak berdating. Hihihi...saje nak imbas kenangan sebenarnya...But memang selalu je kena buli dengan incik suami ni..huhuhu...sebab dia suka betul tengok muka saya dah ala2 nak menangis baru la cakap benda yang betul..haih! Sabo aje la

Kali ni keluar mencari barang - barang rumah. Betul la kata orang, bila dah kawen ni macam - macam kena fikir. Even weekend hubby n wifey, rutin memang totally berubah. Sekarang ni hari - hari memang wajib memasak bekpes,lunch, minum petang and dinner kalau balik KL. Incik suami macam tak suka je makan luar. Dan dia memang suka makan bnyak kali. Apa maknanya disini?? Silalah belajar memasak agar lebih expert ye puan..dan memang incik suami pun jadi pengkritik tetap..kaw2 punya..dah boleh masuk Master Chef ok!

Dah siap bershopping barang -barang rumah, kami dinner kat Orchid Bistro. 1st time dinner kat luar...hihihi..Then kami cari cd sebab malamnya nak marathon tgk muvie. Mula2 plan nak tengok wayang tapi takde cite best lak. Baik buka panggung kat umah kan? hihihi..

Alhamdulillah...terima kasih Ya Allah. ..diatas kebahagiaan ini..




Gambar curi...hihi..sori abg..buli ayg lagi..kn dah..:)
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger