Saturday, November 9, 2013

Hot Hot Hot From Oven!!!

Views

Assalammualaikum. ...

Alhamdulillah. ...masih diberi kesempatan untuk update blog lagi malam ni. Kerja penyusunan bilik untuk family day di Lanjut dah selesai. Esok akan berangkat ke Kuantan  utk HPPN peringkat Kebangsaan. Yang paling best sebab kali ni saya bawa bonda sekali...heee...

Since saya bergelar Shaklee Independent Distributor ni, perkara yang paling bahagia bila dapat feedback yang sangat memberangsangkan daripada customer saya...its really make my day. Testimoni hot seller di Nur Kasih ni Set Slimming Shaklee.

Ada 2 testi yang saya nak kongsikan dengan readers semua.  


1) testi customer yang hanta consume Cinch dan Lecithin untuk proses slimming. Ni adalah testi daripada mamacery..Jutawan Shaklee under Jutawan Muslimah..

ok la..since I dah makan product shaklee CINCH and LECITHIN for a month...cube tekaa..dah berapa kilo berat saya turun??? heheh..jeng jeng jeng...I LOST....3 KG!!!Okla tu kan,,sebulan dapat turunkan 3Kg..lau turun mendadak nnt badan akan cepat naik..Ok ape..bukannye I bersenam pun..hehe..saya akan minum Cinch around pukul 11.30pg after I dah breakfast.Then, saya kadang2 memang tak akan lunch pon sbb perut dah kenyang minum cinch tu..tapi saya akan lapar balik around 5-6pm. SO time ni saya akan dinner dah..saya mmg dinner awal..nnt ayah saya marah. sbb biasa org cina dinner b4 7pm..so ..my father cam tula..nk tau berat saya dulu berapa? starting from 48kg..berat saya naik smpai 65kg..antara sebab2 nye saya dinner after 7pm.mmg sape makan lewat malam bdn akan naik..so minum Cinch tu untuk gantikan makanan lain la.drpd ambik yg lemak n carbohydrate yang byk, baik minum cinch.lagipun cinch ni bukan sekadar mengenyangkan..tapi bakar lemak sekali,,n setiap malam b4 tido, saya akan ambik 3-4 capsule of Lecithin.yang ni pun bagus gak..mmg seriously bakar lemak. setakat ni if saya makan lecithin sahaja without cinch,at least I lost 200-300gram per day..sometimes till 400gram per day,,ok la tu lemak ilang byk tu sehari..dengan keadaan I yg bukannye bersenam nie..hehe..xsempat nk bersenam..bersenam ngan window shopping je.So, sesape yg nak kuruskan badan tu..sangatla saya saran kan ambik product ni..lagipun shaklee ni dah lama wujud kat dunia ni.So, kewibawaan product dia tak dapat di ragui la..and skang ni pun..mane2 I pegi mesti org akan cakap..diet ek??nampak kurus la skang..heheso seronok bila ade orang cakap camtu..So, I decide to keep using this product until i reach my target weight,,tapi after dah smpai target pun still nak guna jugak..coz nak maintain la plak kan??



Sumber

2) testi latest one of my customer yang consume set slimming lengkap Shaklee



Customer ni amek ESP utk bina otot sbb dia masih menyusukan baby, alfalfa untuk detox dan lecithin untuk mengemulsi / memecahkan lemak. 

Alhamdulillah. ..xsampai sebulan berat dia dah turun 2kg. Sebabnya dia sangat -sangat rajin workout. .bayangkan naik tangga setiap hari memang lagi senang la turun kan?


Mesti anda tertanya - tanya kan kenapa set slimming tetapi ambik suplement yang berbeza. Nak tahu sebabnya, boleh hubungi sata ya! Saya akan kongsikan mengapa..:)

Anda orang tanpa jaga makan yang sepenuh nya mudh sangat turun dengan pengambilan set slimming ni. Tetapi ada juga yang perlu workout yang konsisten untuk dapatkan berat ideal dengan bantuan Set Slimming ni.
So, conclusion disini Set Slimming juga bergantung kepada metabolisme badan individu. Jadi jika rasa masih lagi tak turun berat, apa kata start your workout today..


If berminat boleh hubungi saya ya! Konsultasi adalah percuma dan berterusan...Jika anda hanya memerhati, apa kata cuba untuk membuat langkah pertama  merasai sendiri keberkesanan nya...


Fb : Nur insyirah

Email : eida _102@yahoo.com

Sms / Call / WhatsApp : 019 - 7262102

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...