Pages - Menu

Feel 25 years Younger Dengan Vivix

elesai sudah satu kerja. Ni kerja rutin harian iaitu update blog untuk share something yang berguna untuk kita...Haaa. ..m setiap ujian, adanya kesukaran. Dan dalam setiap penyakit pastinya ada ubat..


Penyakit -penyakit  kronik dan kritikal untuk kita sebagai warga Malaysia semakin meruncing kini. Dengan gaya hidup yang kurang sihat dan pemilihan makanan dalam diet harian juga memaenkan peranan sebagai penyumbang kepada penyakit2 tersebut.


Bercakap melalui pengalaman sebab ada diantara ahli keluarga saya juga menghidap salah 1 daripada penyakit tersebut. Ini bermakna saya perlu berjaga - jaga, amalkan cara hidup yang sihat agar penyakit tersebut dapat dielakkan..in shaa Allah. .


Vivix Shaklee y dikenali ramai dengan nama 'tonic ajaib' ( ini pun dgn izin Allah jua dan penerimaan kepada badan individu ya) merupakan salah 1 ikhtiar utk merawat penyakit - penyakit kronik yang agar sukar untuk mencari ubatnya. Antara darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, strok, kanser, SLE, asthma dan mcam - macam lagi la. Semuanya all in one. Kepada mereka yang sukar untuk telan pil banyak -banyak  tu memang says suggestkn sangat mencuba Vivix. 

Feel 25 years YOURGER

Penuaan adalah suatu proses semulajadi yang bermula dengan sel-sel kita. Semasa sel-sel itu sihat, ia berfungsi dengan baik. Tekanan, pemakanan yang tidak sihat, dan toksin dari pesekitaran adalah faktor yang boleh menjejaskan prestasi sel asas dari masa ke masa. Ia boleh mengubah pangkalan data genetik kita dan menyebabkan kerosakan oksidatif mengakibatkn badan kita boleh menjadi lebih terdedah kepada keadaan yang berkaitan dgn penuaan.

VIVIX® 
Memperlahankan PENUAAN pada tahap sel

Penyelidikan Global canggih dalam memerangi penuaan selular dan penyelidikan kerjasama dengan saintis yang terkemuka yang bertahun-tahun lamanya telah dicapai dalam Vivix ®iaitu penemuan saintifik dari Shaklee.
Hanya Vivix ® mengandungi campuran proprietari fitonutrien, yang menggunakan penyeragaman kuasa anggur muscadine yang unik dan resveratrol, mewujudkan gabungan yang 10x lebih berkesan daripada resveratrol sahaja untuk melambatkan mekanisme utama penuaan selular.
MUSCADINE GRAPES
THE SUPER INGREDIENT 

Empat puluh peratus kulit. Sepuluh peratus benih. Anggur muscadine tumbuh secara cuaca liar dan telah berkembang untuk menghadapi keadaan yang sukar, menjadi salah satu buah yang luar biasa secara semula jadi.Berbeza dengan anggur lain, anggur muscadine yang mempunyai profil unik
polifenol yang berasal dari kulit dan biji benih mereka. Muscadine kulit sahaja mengandungi 8x lebih banyak antioksida daripada keseluruhan blueberry, manakala benih muscadine menawarkan antioksidan tambahan.

Shaklee Vivix ® adalah dari anggur muscadine dipilih khas untuk diekstrak supaya dapat memelihara sifat bioaktif yang paling mujarab dari kulit dan dan biji benih dalam gabungan dengan resveratrol. Hasilnya adalah Rejuvetrol ® campur-campuran 10x lebih kuat daripada resveratrol bersendirian dan dengan kejuruteraan saintifik dapat memperlahankan proses
penuaan pada peringkat selular TM.


KEAJAIBAN SEMULAJADI . . .Muscadine Grape:
Membentuk ekstrak anggur super agak mencabar bagi saintis Shaklee! Mereka memerlukan satu cara untuk memaksimumkan potensi sebatian polifenol yang didapati dalam anggur super, jadi mereka bekerja dengan saintis dari University of Georgia untuk mewujudkan satu proses perahan lembut yang akan menjamin aktiviti biologi yang tertinggi yang mungkin. Proses menggabungkan dua variasi anggur muscadine dan memekatkannya - tetapi tidak kering - supaya tidak memusnahkan potensi mana-mana polifenol.

Elderberry or Sambucus Nigra 
Antosianin, serta flavonoid lain dalam elderberries, mempamerkan ciri-ciri antioksidan, dan ia dipercayai ia boleh menyumbang kepada pencegahan beberapa penyakit degeneratif. Tapisan daripada buah-buahan elderberi telah digunakan dalam banyak kajian klinikal.

Purple Carrot
Sayur-sayuran ini adalah ungu di luar tetapi oren di bahagian dalam, dan mendapatkan pigmen mereka bukan dari beta-karotena seperti lobak oren tetap tetapi dari kelas yang sama sebatian yang ditemui di Elderberries Eropah: anthocyanin, yang merupakan antioksidan berkuasa. Lobak merah ungu juga mengandungi alfa dan beta-karotena, karotenoid 2 yang mempunyai sifat antioksida yang terkenal

Polygonum Cuspidatum
Resveratrol biasanya ditemui dalam anggur yang digunakan untuk membuat wain merah, tetapi tidak semua anggur mengandungi peratusan yang sama daripada resveratrol. Untuk mengelakkan kebolehubahan dalam potensi, Shaklee menggunakan sumber resveratrol berbeza semulajadi yang sekurang-kurangnya 98% tulen: ia dari tumbuhan dipanggil knotweed Jepun (gambar kiri), yang mempunyai nama Polygonum cuspidatum Latin.Resveratrol dari knotweed Jepun sangat baik dibiarkan dan potensi yang memang sukar ditandingi. Dos harian satu sudu teh (5 ml) Vivix menyampaikan 100 mg resveratrol, yang merupakan jumlah yang sama anda akan dapati di 100 gelas wain merah.


SOKONGAN KUAT

Faktor persekitaran seperti pemakanan yang tidak sihat dan tekanan boleh melemahkan pertahanan semula jadi sel-sel, sel tenaga yang lebih rendah, menjadikan mereka terdedah kepada mutasi, dan pada amnya mengurangkan prestasi sel, semua yang boleh menyumbang kepada penuaan selular yang pesat. Hanya Vivix ® mempunyai ramuan yang terbukti untuk menyokong fungsi sel dalam empat cara.

1 Mempertahankan SEL
Terbukti dalam kajian klinikal, Vivix ® ramuan dapat menumpulkan tindakbalas biologi tubuh kepada tekanan, meningkatkan pertahanan sel dan pembaikpulihkan kerosakan.

2 Tenaga sel
Terbukti dalam kajian makmal, bahan Vivix ® meningkatkan keupayaan sel-sel untuk menghasilkan tenaga

3 Pemulihan sel
Terbukti dalam kajian makmal, bahan Vivix melindungi DNA daripada serangan bahaya yang berlaku setiap hari, dan membaiki DNA yang rosak, mengurangkan kemungkinan mutasi gen.

4 Pretasi sel
Terbukti dalam kajian makmal, bahan Vivix:
A. mengaktifkan genetik pengawal selia yang menyokong fungsi sel yang sihat dan mengawal proses
B. metabolikMelambatkan pembentukan AGE protein mencegah dari membina dan menghalang, meningkatkan prestasi sel secara keseluruhan


Solusi yang menakjubkan

Sesetengah makanan tambahan meningkatkan tenaga. Yang lain pula mendakwa kaya dengan antioksidan. Tetapi hanya Vivix® dapat menyampaikan bahan-bahan yang telah terbukti memberikan kesan positif kepada mekanisme empat utama penuaan pada tahap sel.

FORMULA YANG ESKLUSIF,
KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE

Merendahkan Tekanan Darah
Meningkatkan Tahap Tenaga
Meningkatkan Daya Seks
Meningkatkan Pengeluaran Sperma
Memutihkan & Mengurangkan pigmentasi
Mengurangkan Kedut Halus
Anti Kanser
Merendahkan Tahap Kolesterol
Menguatkan Tulang
Melambatkan Penuaan
Mengurangkan Artritis
Meningkatkan Daya Ingatan
Anti-Inflamasi
Menghalang Kejadian Tumor
Menstabilkan Perasaan
Mengawal Selia Estrogen
Mengawal Selia Insulin
Anti Depresi
Mengurangkan Bintik Penuaan
Membantu Glaukoma
Mengurangkan Rambut Beruban dan Gugur
Melegakan Alergi dan Lelah
Memperbaiki Mutasi Sel
Membantu Vasodilatasi
Menghalang Alzheimer
Mencegah Masalah Prostat
Memperbaiki Kualiti Tidur
Memperbaiki Tekstur Kulit
Mengawal Selia Kelikatan 


Ditunjukkan dalam kajian berganda klinikal dan makmal untuk membuktikan meningkatkan pertahanan sel, tenaga sel, pembaikan sel, dan prestasi sel
Ianya dari bahan semula jadi—tiada perasa tiruan, pemanis, warna atau pengawet
Bahan-bahan yang 10x lebih kuat daripada resveratrol sahaja dalam melambatkan mekanisme utama selular penuaan 


Haa.... ni dia panjang lebar penerangan tentang Vivix ni. Macam - macam kebaikan yang boleh kita dapat kn dengan Vivix ni. Paling best....
FEEL 25 YEARS YOUNGER...hihihi


Promo Vivix Buy 6 Free 1 tinggal 9 hari llagi. .cepat - cepat grab untuk anda dan orang - orang kesayangan anda


FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102
No comments:
Post a Comment♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger