Pages - Menu

Kulit Pinkish dan Awet Muda Dengan Vivix

Assalammualaikum. ..



Alhamdulillah. ..Salam Jumaat yang penuh barakah...Semoga kita menjadi hamba yang lebih baik dari semalam in shaa Allah  ...



 Alhamdulillah. .. Senyum tau pagi -pagi ni sebab senyuman tu kan sedekah dan tnda syukur kita kepada Allah. ..so jom perbanyakkan sedekah ya! 



Pagi ni, suka saya nak share something berkenaan dengan produk yang tengah promo bulan ni...iaitu Vivix Shaklee..Sirap Shaklee yang All In One!!!



Andainya anda semua perasan, wajah leader - leader dalam Shaklee ni memang flawless and pinkish gitu without any heavy make up! Yang ada cuma sapuan nipis bedak dan lipbalm. And my lovely ibu dalam Shaklee ni, Kak Honey juga mengamalkan Vivix ni. maka dengan itu terbongkarlah rahsia kecantikan dan awet muda beliau...hihihi



Testimoni customer yang consume Vivix. Nipple pigmentation ( yang warna gelap kat Bahagian aerola tu) dapat ddi kurang kan.  Tekstur skin semakin lembut. Mana tak hepi melompat - lompatkan lebih - lebih lagi incik suami yang memuji sebab penjagaan kecantikan kita Hanya untuk suami kan?



See??? No need make up bile dah consume Shaklee ni..




Bukan setakat awet muda, malah energy level memang banyak improve sebab dengan kehadiran Resverastol.



Manfaat Resverastrol.. Merupakan salah satu komponen penting yang terdapat dalam Vivix Shaklee.



Masih belum terlambat tau untuk consume Vivix ni. Boleh juga dijadikan hantaran buat bakal - bakal pengantin since sekarang ni dah masuk musim orang kawen kan sebab Vivix ni lelaki or perempuan pun boleh consume. .:)



If berminat, boleh hubungi saya dan konsultation free dan berterusan akan diberikan kepada anda.


If anda nak walk in di mana branch Shaklee juga boleh gunakan ID saya then after that email or whatsapp slip pembelian untuk saya guide anda jadual makan dan cara pengambilan yang betul. Jangan segan - segan tau if nak dapatkan result yang baik setiap suplement yang kita consume. 



Fb : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger