Pages - Menu

Testimoni Set Berpantang Shaklee~~~

Assalammualaikum. ...

Hye readers!!!!! Sori ya for long vacation without any story...still ada di sini tetapi diserang demam yang tak nak kebah. Still going to opis bcoz macsm - macam keje tak setle. ...

Need rest and dah mintak kebenaran incik suami pun...juz waiting for the time come...Hectic month for Oktober. Sebab tu kot badan dah tak boleh nak berlagak sihat. Huuu...but alhamdulillah. ..still in good condition to finish everything before long holiday again...:)


Sebelum saya attend miting hari ni, nak sharing sikit testi -testi terbaeek pengguna Shaklee Set Berpantang. Saya yan belum pernah melalui fasa ni pun dah rasa teruja, inikan pula anda semua kan yang sedang preggy ni. If belum lagi perlu tahu sebagai persediaan untuk baby kita nnt sebab sebagai ibu kita pastinya nk yang terbaik kn untuk ank - ank kita. Jom kita review sikit2...Ni testi ori tau dari group kami.



FB : Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms / WhatsApp / call : 019 - 7262102
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger