Pages - Menu

Love You Mr Arrogant

Assalammualaikum...

Morning olls!!!! Berpagi - pagi di Kuching, Sarawak. Tetapi saya pulak yang terlajak tidur hari ni...huhuhu..its ok..Kisah saya di Kuching next entry saya akan story mory ya...

Pagi - pagi terasa pulak nak post entry tentang cerita Love You Mr Arrogant. Cerita yang femes sangat sekarang ni. Sebab apa ye tetibe nak bercerita sal cite ni??? Sebab...rasanya this storyline like mine...walaupun xla sepenuhnya camtu kan? But memang ada persamaan dia.

Mr Arrogant....yessss. ..someone yang boleh menyebabkan mood saya bertukar - tukar....dari selembut - lembut wanita sehingga segarang - garang wanita....ngee hebat kan?

Mr Arrogant. ..bukanlah jenis yang ego sehingga menyebabkan isteri disakiti tetapi Mr Arrogant  egonya untuk menyatakan  cinta dan sayang. Tapi perbuatannya jelas menyatakan. Cuma wanita yang benar - benar permaisuri hatinya akan faham bahasa itu.

Mr Arrogant. ...memilih wanita yang lain dari yang lain. Wanita yang berjaya mengisi ruang hatinya mempunyai kesabaran yang tinggi untuk tahan semua perangai dia walaupun dari mata orang laen nampak agak kasar.

Mr Arrogant. ...kasarnya hanya dengan orang yang dia sayang..Sebab tak mampu untuk luahkan sayang??? Sebab dia pernah dikecewakan oleh orang yang dia betul - betul sayang. Dia x mahu disakiti sekali lagi. Dan sebenarnya keterpaksaan menjadikan dia begitu.

I know my Mr Arrogant...and I know who am I to him...

No comments:
Post a Comment♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger