Pages - Menu

Inner Beauty~~~~

Assalammualaikum....

Cantik sangat - sangat subjektif untuk kita kaum wanita. Ada yang mentafsirkan cantik bila wajah diliputi dengan make up tebal, ada yang mentafsir cantik bila pakai barang kemas, ada yang mentafsir cantik bila pakai baju yang mahal - mahal. Namun inner beauty yang sebenarnya ialah kecantikan bermula dari dalam...

Bila skin sihat, wajah akan ikut tampil cantik dan menawan. tapi macam mana nak jaga kecantikan dalaman kan? Mudah je sebenarnya. Yang penting kita ISTIQAMAH dalam menjaga kecantikan dalaman sebab kecantikan itu tak kan dapat diperolehi dalam jangkamasa yang singkat. Bila skin dah cantik dan sihat, kita dah statrt malas nak jaga, maka segala masalah skin pun akan timbul semula. So, pentingnya ISTIQAMAH dalam menjaga kecantikan.

Bila skin dalaman dah sihat dan cantik, automatik skin luaran akan ikut sama - sama cantik. Usia menginjak tahun demi tahun. Makanya kolagen dalam skin juga akan semakin menurun sedikit demi sedikit dengan peningkatan usia yang menyebabkan keanjalan kulit berkurangan. Mula la nampak kedutan sana sini dan tua sebelum usia.

Dengan itu, Berita baik untuk anda penggemar kolagen!!!Collagen semulajadi terbaek dari Shaklee!!Shaklee Collagen Powder menjadi rahsia tampil lebih muda dan kekal menawan..Bulan Oktober adalah Bulan Promo bagi Shaklee Collagen Powder!!!Buy 6 FREE 1.. Bukan senang nak dapat promo macam ni tau! Sekali setahun sahaja. Dan pembeliannya amat berbaloi-baloi..Kesan boleh dilihat seawal 8 minggu if...................consume secara konsisten. Hasil menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik sebanyak 71% selepas consume Shaklee Collagen Powder.

Shaklee Collagen Powder yang mengandungi 4000mg propirietary RSS (sisik ikan merah) yang merupakan sumber terbaik kolagen dan berkualiti tinggi. Ia juga dicampur dengan 7 bahan utama seperti ekstrak biji benih camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, ekstrak kerang kerangan, Lactobacillus Acidophilus, vitamin C dan vitamin B. Didatangkan dalam bentuk serbuk yang bersaiz sangat kecil iaitu 1000 Dalton membolehkan ia diserap oleh badan secara unggul.

Fungsi Collagen Powder Shaklee dalam meningkatkan kesihatan ialah:

  1. Menyokong penghasilan kolagen bagi meningkatkan ketegangan, keanjalan & kelembutan kulit.
  2. Mengecilkan liang pori2, kedutan dan garis2 halus yang kelihatan
  3. Kulit lebih putih & licin
  4. Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal & bersinar.
  5. Menbantu menegang dan menganjalkan payu dara.








Nak tahu lebih lanjut or nak order boleh hubungi saya ya!!!Jangan malu - malu dan segan..Saya sudi membantu anda...


FB   :  Nur Insyirah

Email : eida_102@yahoo.com

Sms/WhatsApp/call ; 019 - 7262102

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger