Pages - Menu

Happening Weekend

Assalammualaikum. ..
Alhamdulillah. ..Curi - curi masa sikit nak update blog kesayangan ni. Kepada customer - customer kesayangan saya maaf dipohon andai ada we chat, WhatsApp yang lambat direply dek kerana weekend with incik suami. So bile incik suami balik hand phone akan bertukar milik secara rasminya.
Minggu ni agak hectic dengan macam - macam program family. Lebih - lebih lagi Sambutan Hari Raya Aifil Adha kali pertama setelah bergelar isteri ni di rumah mertua jadi ada nada sedih disitu...huhuhu....Tak pe..family mertua pun family kita juga kan? Cuma proses utk menyesuaikan diri tu ambil masa sikit la.
Semalam untuk pertama kalinya berkesempatan tengok bola di stadium Mersing. Atas insan incik suami sebb game kali ni adik saya amer jadi player dan turut bertindak sbgai kapten pasukan. Tak kisah la orang cakap nk puji ke apa kn tapi saya rasa dia nampak sangat macho bila main bola..hihihi...
Jom layan gambar kami disana..


No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger