Pages - Menu

Hot Story Fresh From Oven~~~




Assalammualaikum. ...

Selamat pagi semua!!!! ! Alhamdulillah...Masih bernafas lagi untuk hari ini. Cuaca sungguh cerah dan ceria hari ni. Walaupun melangkah masuk ke opis, kerja dah banyak menunggu di atas meja sebab hari Sabtu dan Ahad ni merupakan big event untuk sukan opis. So, kena bertungkus lumus la.

Disebabkan hari ni ceria saya pun sangat -sangat berbahagia untuk berkongsi dengan semua hot set Shaklee di blog Nur Kasih ni...Seperti yang anda semua ketahui, HOT SET SHAKLEE ni Nur Kasih ni tentunya SET SLIMMING SHAKLEE!!!! Alhamdulillah...Ramai yang bertanya dan ramai juga yang telah membuat order walaupun bermacam - macam ragam dan kerenah pertanyaan demi pertanyaan. Namun saya berusaha melayani dengan baik. Mudah - mudahan customer - customer kesayangan saya berpuas hati. Kepada customer - customer kesayangan yang ingin bertanya atau kepada anda semua yang ingin tahu lebih lanjut tentang SET SLIMMING SHAKLEE ataupun mana - mana set yang terdapat di Blog Nur Kasih ni boleh ajukan pertanyaan anda ya!Jangan segan - segan atau malu - malu. Saya akan cuba consult anda dengan sebaik yang mungkin. In shaa Allah.

Saya juga ada menyediakan SET BAJET untuk anda dan set - set yang sesuai mengikut masalah anda. Jika anda mempunyai berat yang melebihi 100kg, makanya perlu cepat - cepat tau emailkan kepada saya untuk dapatkan maklumat lanjut tentang SET SLIMMING yang sesuai untuk anda!

Meh menjamu mata dengan testi - testi cust yang telah berpuas hati dengan SET SLIMMING SHAKLEE~~


                                                


                        

                           

                             
                                                                          credit


Macam mana???Agak - agak teruja tak nak mencuba??heee...Tapi saya selalu ingatkan customer - customer kesayangan saya, untuk dapatkan badan yang cantik dan kurus perlu ada semangat yang cukup - cukup kuat!Perlu istiqamah dan mematuhi jadual dan guide yang saya berikan ekslusif untuk anda!Jika anda dapat mengawal pemakanan dan bersenam secara rutin, itu adalah bonus sebab suplement ni membantu mempercepatkan proses untuk mendapatkan body yang cantik dan solid!!

Kepada anda semua yang berminat untuk mencuba boleh hubungi saya ya!

FB  : Nur insyirah

WhatsApp / call / sms : 019 - 7262102

Email : eida_102@yahoo.com

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger