Pages - Menu

Hectic Day~~~

Assalammualaikum. ....
Alhamdulillah. ..Berada di hari kedua kursus yang saya jadi bidan terjun..
Semalam baru tiba dari KL setelah sehari setengah berjumpa dengan incik hubby....Walaupun sekejap sangat tetapi ada sesuatu yang menyebabkan saya puas dengan kepulangan kali ni..Dan keberanian yang telah terjadi menyebabkan saya sendiri tak sangka dengan apa yang saya buat...Terima kasih Allah:)
Doa saya agar dipermudahkan segala urusan, diberi kekuatan untuk melalui segalanya sebab saya tahu Allah sayang kan saya. ..Saya tak dibenrkn sendiri..Terima kasih Ya Allah...Sungguh!!! Kekuatan itu pasti datang dengan keyakinan sepenuhnya bahawa kita mampu untuk melaluinya....
31 ogos 2013 selepas perbarisan,  saya terus naek bas untuk ke KL dengan uniform perbarisan tuh..

Then tiba di KL jam 8 malam. Incik suami tak mampu nak pick up sebab kaki sakit yang teramat masa naek Gunung Kinabalu. 

Balik bertemu dengan Incik suami yang sangat - sangat tak sihat. Nak berjalan pun terpaksa berpaut pada dinding. Pastu asyik tersentak je sepanjang malam.  Masa balik pon incik suami hantar sampai stesen ktm je sb xlarat nak jalan. Then sampai TBS, bas delay sampai pukul 1.00 baru gerak.

Sampai kat rumah  dah pukul 6.00 pagi. Siap -siap terus pergi kerja. Sampai opis setlekan kerja apa yang patut then pukul 10.00 meeting. Pukul 10.30 dapat call kena attend kursus kat JB!!! Uwaaaa..saya tak melelapkan mata pon lagi sedari malam tadi.

Pukul 2.00 petang gerak dari opis ke JB dan berkampung la selama 3 hari untuk kursus 5S..Hari Rabu gerak balik dari JB dan tiba kat rumah petang.

Malamnya start berkemas - kemas untuk pulang bertemu incik suami pulak pada esok hari. Memang hectic day sebab saya tak berehat pon...huhuhu..esok pagi - pagi masuk opis then tengahari bergerak ke K L..kepulangan kali ni lebih relax sebab sampai awal kat rumah incik suami...Alhamdulillah. .tengok senyuman suami pun dah hilang penat, hilang rasa lapar...hehe...maceh abang:)



No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger