Monday, July 15, 2013

Testimoni GLA COMPLEX

Views
Assalammualaikum....

Alhamdulillah...Masih lagi diberi kesempatan nak mengupdate blog yang dah 3 hari bersarang ni. My Baby Note 11 masih lagi dalam wad jadi kerja - kerja mengupdate blog dan status di FB, sharing tentang kebaikan SHAKLEEagak terhad. Namun, saya akan cuba juga sedaya upaya untuk bagi yang terbaik untuk semua readers ya!hee~~

Now, sebab bulan ni adalah promo GLA COMPLEX kan, jadi, saya pun teruja betul nak berkongsi tentang testimoni berkenaan dengan customer yang consume dan menjadi pengguna tegar GLA COMPLEX SHAKLEE ni..

GLA COMPLEX bukan sahaja menstabilkan hormon untuk memastikan period lebih teratur, namun ia lebih daripada itu. 


Makcik ni umur dah 52 tahun, muka cun gilerr - nampak 20 tahun lebih muda. Pengamal tegar GLA Complex Shaklee. Duk sebelah anak dah mcm adik beradik plak rupanya. So, takkan nak biarkan muka korang yg baru 20-30an nampak tua mcm 40-50an plak... Jgn biarkan kita ni nampak tua dari usia. 
waaaa......Sangat teruja kan???








Jika sebelum ni, SET SKINCARE yang memang menjadi pilihan ramai customer - customer SHAKLEE diluar sana untuk mendapatkan kulit yang cantik, bersih, halus dan mulus. Namun, bagi mereka yang agak liat untuk makan bermacam - macam suplemen dan kekangan bajet tetapi masih menginginkan kulit yang berseri serta glowing, bolehlah menggunakan GLA COMPLEX ni sebagai alternatif kepada pengambilan suplemen yang banyak tu...Best kan?All in One!!!!



Untuk kesan yang lebih mantap, disarankan anda add on ESP bila anda mengambil GLA Complex sebab kesannya memang superb!!!


Keberkesanan pengambilan GLA COMPLEX memang tidak akan sama bagi setiap individu kerana bergantung kepada tubuh dan disiplin diri masing - masing. Jadi bagi anda yang ingin mendapatkan kulit yang cantik dan glowing di pagi raya nant, masih ada masa untuk anda!Lebih -lebih lagi dengan promo bulan ni BUY 6 FREE 1, anda boleh mengajak rakan - rakan atau sedara mara untuk tampil lebih berseri di pagi raya nanti!!

Jika anda berminat untuk mencuba GLA COMPLEX dan mendapat hasil seperti testimoni di atas, boleh hubungi saya ya!!Konsultasi adalah percuma =)

FB: Nur Insyirah


Email : eida_102@yahoo.com

Whatsapp / sms / call : 019 - 7262102



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...