Pages - Menu

Siapakah Yang Bersalah??

Assalammualaikum...


Rasanya macam dah cukup bersabar dengan kerenah - kerenah manusia yang entah..tak terluah kata - kata nak describe macam mana. But for sure ketidakpuashati masing - masing menyebabkan yang tak bersalah terhumban sama. Bayangkan keadaan bila sentiasa bersua muka tetapi dapat rasa ada sesuatu yang tak kena. Yang dulunya mesra kini dingin seolah -olah retak menanti pecah..hehe..hyperbola di tengah hari ok..

Perlu ada rasa atau biar kan saja rasa ni..Nampaknya dah kena tukar mood..Masuk mood tak kisahkan keadaan sekeliling..Jika ada salah dan silap tuan punya badan, ampun dan maaf dipohon...Tapi rasanya saya juga manusia yang perlu dijaga hati dan perasaan sebab saya sendiri dah letih nak menjaga hati anda semua. Saya tak minta dibalas apa yang saya buat, cuma saya mohon jangan libatkan saya untuk kali kedua.

Bukan saya tiada untuk meminta penjelasan. Sila utarakan jika anda tidak berpuas hati. Saya sedia menerima. Bukan menegur dibelakang dan mencipta 'silent war' sebab saya sendiri kurang pasti punca 'silent war' anda.
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger