Pages - Menu

My Baby Was Back (~_~)

Assalammualaikum....

Alhamdulillah...Syukur Ya Allah...My Baby Note 2 was back!!

Senyum sampai telinga hari ni dengan rezeki yang Allah kurniakan tanpa arah yang tak disangka - sangka =). Rasa dah tawar hati bila 3 kali pergi bertanya khabar namun hampa...Tapi Allah punya perancangan yang lebih baik untuk saya...Alhamdulillah...Terima kasih Ya Allah...

Sekarang dah senang hati nak update blog dan lebih giat menjalankan bisnes...Alhamdulillah...Syukur Ya Allah...Baby Note 2 adalah gajet yang penting untuk saya sejak lappy saya rosak..huu...Kini dalam proses mengumpul duit nak beli lappy baru..Impian dihati nak beli lappy yang telah lama bertakhta dihati...

Sesibuk mana pun dengan preparation untuk my big day nanti, bisnes tetap berjalan seperti biasa sebab niat untuk membantu orang kan bukan sekerat - sekerat kan? Heee...Alhamdulillah...Bahagia dengan setiap rezeki yang Allah kurniakan, dipertemukan dengan insan - insan yang membawa saya bukan sahaja mendapat untung dunia malah keuntungan di akhirat juga..In shaa Allah...

Berdebar - debar dengan tebiu nanti...ya Alkah...permudahkanlah segalanya..Amin...readers..doakan saya ya!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger