Pages - Menu

Set Slimming untuk Breastfeeding mommy

Assalammualaikum......
Alhamdulillah...Sejak akhir - akhir ramai yang bertanya tentang Set Slimming Shaklee. Bukan sahaja anak - anak dara yang bertanya tetapi kaum ibu pun tak melepaskan peluang untuk mendapatkan bentuk badan yang asal macam zaman anak dara dulu - dulu tu...

Alhamdulillah.. Sebab Set Slimming ni juga la saya bertemu kembali dengan sahabat masa zaman study kat matrik dulu - dulu..Dia dah amalkan set berpantang Shaklee now nak cuba Set Slimming lak sebab nak dapat body macam zaman anak dara dulu tu..heee.

Kepada anda kaum ibu diluar sana tak perlu risau sebab selama ni saya sentiasa buat entry Set Slimming untuk selain ibu menyusu. So, harini kerisauan anda akan berakhir sebab Shaklee juga ada menyediakan set slimming untuk kaum ibu yang menyusu:)

Set Slimming ubtuk ibu menyusu ni terdiri daripada:

1) Lecithin : merupakan agen pemecah lemak ( fat emulsifier) yang akan memecahkan lemak-lemak di dalam badan anda mahupun makanan yang anda ambil. Jadinya lemak itu akan terapung di dalam salur darah dan tidak termendap. Bahaya tau jika salur darah tersumbat. Risiko untuk kena strok tu.

Nota : Ramai yang tidak tahu lecithin juga diperkaya dengan kolina yang penting untuk meningkatkan daya ingatan seseorang. Kita selalu dengar yang wanita bersalin ni cepat pelupa kan?? Sekali lagi faedah 2 in 1 di sini.

2) Alfalfa complex : merupakan fiber yang bertindak untuk mengangkut keluar lemak terapung yang dipecahkan oleh lecithin. Tanpa Alfalfa, lemak-lemak itu tidak diangkut keluar. Selain itu, alfalfa juga bertindak sebagai detok lembut untuk menyahtoksin badan serta membantu sistem percernaan yang lebih lawas.

Nota : Mengandungi galactalogue yang menjadi milk booster. Namun bagi anda yang mempunyai masalah SLE ataupun bayi g6pd, anda TIDAK BOLEH mengambil Alfalfa.

3) ESP : Soy Protein pilihan ramai pada masa ini. Pengambilan ESP sepanjang hari memberikan si peminum rasa kenyang yang lebih lama kerana protein dicernakan lebih lambat berbanding karbohidrat. Jika anda yang suka sangat untuk makan kudapan, gantikan dengan ESP untuk mengelakkan anda makan junk food.

Nota : Protein adalah salah satu komponen untuk membantu penghasilan susu badan dengan lebih cepat. Feedback yang kami terima adalah breast rasa lebih cepat penuh berbanding sebelum pengambilannya.
Wow!!!! Sangat - sangat banyak khasiatnya kan? Dan yang paling pastinya adalah ia selamat dan berkesan.:)

Kaum ibu yang gorgeous diluar sana, ingin kembalikan bentuk badan yang solid molid untuk suami anda?? Jangan tunggu lama-lama tau untuk mengorak langkah pertama.

Hubungi saya untuk dapatkan tips dan konsultasi percuma untuk anda dan juga harga yang super duper best!!!

FB: Nur Insyirah
Email : eida_102@yahoo.com
Whatsapp / sms / call : 019 - 7262102


***Testimoni kejayaan kaum ibu menyusu berjaya mendapatkan body yang solid ihsan blog mamasihatbayiceria.com dan mychibibox.com :)







No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger