Pages - Menu

Berat badan Ideal dan Body Yang Cantik Dambaan Wanita


                                                         

Assalammualaikum...

Alhamdulillah...Hari ni masih diberi peluang bernafas oleh Allah...Syukur Ya Allah...Sebenarnya tak sabar nak sharing something dengan semua. Rutin harian di pagi - pagi hari. Check email untuk info - info terbaru drpd LPP, if no new news rite now, then open my pinky book dan listkan 10 IMPIAN yang ingin dicapai dalam hidup, after that, check blog untuk lihat latest entry from my feveret blog yang sentiasa berada di blog list... And pagi ni ada fresh entry from my IBU dalam biz ni Kak Cpm Honey Nurhaliza. Fresh and very great entry about her journey untuk kurus dan cantik buat suami beliau!!! Really adore her!!! Kalah anak - anak dara kat luar tau..



But the best thing is beliau sangat - sangat tak lokek ilmu untuk sharing dengan semua through her blog ni.. Kak Cpm Honey Nurhaliza ni boleh dikategorikan sebagai testimoni terbaeek untuk journey menguruskan badan. Kebanyakkannya wanita zaman sekarang ni lebih cenderung untuk menurunkan berat badan secara drastik tanpa berfikir tentang akibat untuk jangka masa panjang..Bila itu berlaku, proses penurunan berat badan hanya berjaya dalam jangkamasa yang sekejap dan bertahan juga sekejap. Selang beberapa lama ia akan kembali kepada berat asal jika tidak betul - betul menjaganya...


 Alhamdulillah...Kak Hanny telah berkongsi tips untuk menurunkan berat badan dan mendapatkan berat badan yang ideal seperti beliau. Tips yang sangat mudah namun memerlukan semangat dan azam yang sangat tinggi untuk benar - benar mendapatkan berat badan unggul dan body yang cantik!!!Ia mungkin sukar tapi bukanlah mustahil untuk kita dapat kan .heee.. semangat berkobar - kobar nak kurus ni.. Sangat kagum dengan Kak Hanny sebab beliau ni bukan sahaja menitik beratkan soal kesihatan malah soal kecantikan.


Bagi beliau kecantikan itu adalah perkara yang paling wajib dan sentiasa memastikan setiap amalan kecantikkan dan kesihatan akan dilakukan dengan bersungguh - sungguh dan istiqamah... Ni info yang saya dapat daripada blog Kak Hanny. ..credit to www.qasehkuhoney.com...

 Berat Sebelum : 88 kg 
Berat terkini : 56 kg 
Jumlah penurunan : 32 kg 

Cara menurunkn berat badan :
 1 ) Set Slimming Shaklee
 2 ) workout 
3) Stepper 
4) Jaga makan 
5) Minum air masak 5 L sehari 


Sangat teruja kan tengok gambar latest Kak Hanny dan beliau hanya mengamalkan cara menurunkan berat badan secara sihat sebab beliau memilih menggunakan set slimming shaklee yang mengandungi Herb lax, lecithin dan cinch shake without skip!!!! Walaupun memakan masa namun ianya berbaloi - baloi. ..Buktinya sudah jelas di depan mata kan?



 Kepada anda yang ingin kelihatan cantik seperti Kak Hanny di pagi raya nanti, apa kata anda mencuba Set Slimming Shaklee..Setiap purchase akan mendapat tips - tips ekslusif dari saya hanya untuk customer Nur Kasih...(^_^) 



 FB : Nur Insyirah 
 Email : eida_102@yahoo.com 
 Whatsapp / sms / call : 019 - 7262102




                                                    

                                                         


                                                     

                        

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger