Pages - Menu

Vivix Shaklee Tonik Ajaib

Assalammualaikum. ....

Selamat pagi semua my dearest readers...Sedar tak sedar tinggal lagi 6 hari untuk promo Vivix ni kan? Kepada anda yang masih berkira - kira untuk membeli atau masih nencari - cari alternatif lain untuk merawat orang - orang tersayang, u all better make move...

Kenapa Vivix ni hot seller? Sebab....

Ia antara produk terbaik Shaklee... ramuan semulajadi 4 bahan terbaik iaitu Muscadine grape, Purple carrot, Elderberry dan Plygonum cuspidatum. Kagum dengan kebanyakan pengamal tegar Vivix.. Mereka ni nampak muda walaupun usia dah cecah hmpir 50 malah ada yg dah lebih 50an..., kulit tegang bersinar - sinar, sihat bertenaga.. Patutlah Shaklee mendakwa dengan Vivix, anda mampu looks 25 years younger and live 25 years longer.

Bukan rekaan tetapi telah ada testimoni yang membuktikannya..Saya ada attachkan testimoni tersebut yang diperolehi daripda blogbMamafaiz...Dibwh ni saya kongsikan satu testimoni vivix Shaklee. kisah Zura dan ibunya yg ada masalah kesihatan... Alhamdulillah sembuh bersama Vivix...dgn izin Allah jua..

Jadi, seandainya anda masih mencari suplemen untuk yang tersayang, apa kata anda mencuba Vivix...Vivix juga mampu untuk menyembuhkan masalah - masalah kesihatan seperti imuniti, SLE, sendi, gout, darah tinggi, kolestrol, jantung, strok, diabetes, penyakit batin dan macam - macam  lagi lah penyakit2 yang kadang - jdang 1st time dengar...

Harga Vivix setara dengan kualitinya.. Health is wealth.. bagi yg masih sihat mungkin tak nampak kepentingannya tapi apalah sangat harga jika nak dibandingkan dgn pengorbanan org tersayang...mencegah lebih baik daripada mengubati..Vivix sangat best.. ianya tonik awet muda... :) Kepada anda yang ingin kelihatan sentiasa muda walaupn telah mencecah 60  - 70 thun, jom amalkan Vivix..Hanya 1 sudu sehari kesannye seperti minum 1 botol jus lain ..

Jom grab sekarang:)

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger