Pages - Menu

Shaklee Juga Untuk kaum Adam tau!!~~~

Assalammualaikum....


 Selamat malam semua...Rasanya macam dah datang insomnia sejak akhir - akhir bila masa ni mata masih lagi cerah walaupun kepala rasa sakit sangat.huuu~~~~ Biar pun macam - macam dugaan yang melanda hati da perasaan ni, namun hanya 1 yang saya selalu minta...berikan saya kekuatan untuk melalui segala yang ber laku..


 Ok..kita tutp part tu...hee..Sebenarnya nak share something dengan semua. Selama ni mesti orang ingat Shaklee ni suplemen untuk kaum wanita sahaja kn????? But the truth is Shaklee adalah untuk semua..Lelaki dan juga wanita.


 Orang lelaki ni, bila depan orang ramai mereka nampak sangat gagah perkasa dan bergaya. Tapi bila balik rumah mula la mengadu sakit sana, sakit sini...Jadi untuk kita yang sentiasa prihatin dengan mereka samada ayah, suami atau adik lelaki, apa kata hadiah kan mereka kegembiraan tu..untuk kekal bertenaga dan sts cergas!!! Psssttttt..Jangan tak tau set ni juga boleh awet muda tau!:p Untuk mereka ketua keluarga kita, untuk mereka Imam kita, semoga mereka mendapat yang terbaek untuk terus membimbing dan melindungi kita... Set ni dikenali dengan SET MEN VITAL HEALTH!! Memang khusus untuk kaum Adam.

Jom baca lebih sikit tentang manfaat dan kegunaan set ni...

  Set ini mengandungi Vita-E Complex, Zinc Complex & Omega Guard (Fish Oil). 

Kebaikannya adalah: 

- Memelihara kesihatan prostat;
- Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan;
- Memelihara jantung yang sihat;
- Membantu mengekalkan tekanan darah normal;
- Mengawal tahap kolesterol yang sihat;



1) VITA-E COMPLEX


- Mengandungi antioksidan yang tinggi yang melindungi tubuh daripada 

kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas dan dengan itu, ianya 

dapat meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan;

- Penting untuk pembiakan dan kesuburan. Antioksidan yang tinggi 

boleh memainkan peranan yang penting dalam pengeluaran sperma 

lelaki. Bukan itu sahaja, kekurangan Vitamin E boleh menghalang 

pembentukan sperma, malah ianya boleh menyebabkan  penurunan 

dalam pembentukan hormon seks penting dan enzim yang 

bertanggungjawab untuk pengeluaran sperma.



2) ZINC COMPLEX

- Memainkan peranan yang penting dalam badan kita;

- Menggalakkan fungsi imun untuk melawan penyakit, menyokong 

pertumbuhan sel yang sihat dan pembangunan;

- Amat penting bagi lelaki kerana peranannya dalam mengekalkan 

kesihatan prostat, tahap testosteron dan kesihatan seksual keseluruhan.



3) OMEGA GUARD (FISH OIL)

- Membantu merendahkan tekanan darah. Lelaki dengan tekanan 

darah tinggi yang ketara mendapat manfaat dengan pengambilan 

makanan tambahan minyak ikan ini;

- Membantu merendahkan paras trigliserida. Nutrien dalam minyak 

ikan membantu mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular;

- Membantu mengurangkan paras kolesterol dan dengan itu, ia 

membantu meningkatkan kesihatan jantung anda;

- Ianya sangat bermanfaat kepada kaum lelaki kerana lelaki lebih

 terdedah kepada serangan jantung;

                                       


                  




 If berminat boleh hubungi saya ya!

FB : Nur Insyirah


sms / whatsapp : 019-7262102


Email : eida_102@yahoo.com


No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger