Pages - Menu

Rencah Berperisa, Adunan Pelbagai Cara~~~

Assalamualaikum ..


Hari ni masuk opis dipagi - pagi hari..Terus berkejar ke tempat usahawan untuk ambil barang - barang untuk goodies bag event esok!!!Hari yang menjanji keletihan untuk 2 hari ni but kena hadapi dengan kuat dan ramai my supoorter dari belakang terus menerus bekerjasama...Benarlah...Jika kita sentiasa berbuat baik walaupun kepada orang yang memusuhi kita, In shaa Allah, mereka juga akan lemah dan mengalah dengan kebaikan kita!Yang penting yakin!!!Allah sentiasa bersama - sama kita!

Ok...Minta maaf tajuk entry memang sangat - sangat klasik bunyinye kan? Sebab apa???Sebab sebelum saya berterbangan menyelesaikan aiming untuk hari ini, saya nak berkongsi dengan semua pelbagai cara untuk kita minum ESP ni!

First of all ESP memang terbaek!!!!Sesiapa yang dah cuba ESP Shaklee ni pastinya akan bagi feedback yang sama. Kulit jadi gebu, parut di badan berkurangan dan tenaga yang berkekalan hingga ke petang!Jangan tak tahu sebab kulit juga jadi lebih cerah dan berseri - seri gitu!ESP SHaklee adalah pilihan saya dan tidak hairan la kalau ia menjadi Hot Seller pun kan?


Kepada sesiapa yang belum cuba lagi, inilah masanya anda mencuba ESP yang sangat BEST ni


Apa yang best sangat ESP ni yer. Jom kita tengok antara khasiat dan kebaikan yang membuatkan ramai orang jatuh cinta dengan ESP:)


  • ESP menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda
  • ESP membantu menghilangkan parut jerawat; parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati
  • ESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih
  • ESP membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang
  • ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster dan susu ibi lebih creamy..
  • ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • ESP menganjalkan dan mengembalikan kecantikan payudara anda dan banyak lagi.....




 Resepi ESP yang Boleh Anda Cuba



1) ESP + Air Suam

Kepada anda yang memang jenis yang tak suka minum air manis. Jadi, tak susah untuk saya telan ni. Sangat - sangat terasa keaslian rasa soya tu, SEDAP.


2) ESP + Fresh Milk (Susu kotak atau susu tepung)

Boleh try dengan susu Dutch Lady perasa Strawberry. Fuhh, memang terbaik, lazat berkrim.


3) ESP + Milo

This is my Favourite!!!Perut kenyang sampai ke petang!Tenaga???Semakin aktif tanpa rasa mengantuk tau!


4) ESP + Twister Oren


5) ESP + Fresh Milk + kurma (kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil2 mahupun blend) 


6) ESP + Ribena 


7) ESP + Nesvita 3 in 1 


8) ESP + Susu Anmum 


9) ESP + campuran buah-buahan dan blend (boleh pilih buah kegemaran anda) 


10) ESP + Horlicks 


11) ESP + Nestle Bliss


12) ESP + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake


Cadangan Sukatan dan Waktu Minum ESP

Sukatan : 1 sudu besar ESP + Air Kegemaran Anda (1 atau 2 kali sehari)

Boleh juga diminum ESP pada awal-awal pagi sebelum pergi kerja, sebab awal-awal pagi lagi perut kekadang tu dah 'kriok' 'kriok' lapar. So, kenalah isi dulu perut sementara nak tunggu sarapan di office kan...

Untuk yang ingin kuruskan badan, boleh mengambil ESP di antara waktu makan utama supaya perut rasa kenyang:) 

Tips ESP


  • Jangan bancuh dengan air panas, air kafein atau air berkarbonat sebab boleh hapuskan nutrisi.
  • Jangan ambil lebih dari 3 sudu sehari kerana ini akan membebankan ginjal
  • Gunakan tumbler atau shaker untuk menggoncang bancuhan ESP untuk lebih mudah larut. Kalau guna sudu sahaja, nanti tak semua yang larut, jadi berketul-ketul


Berminat untuk dapatkan ESP dan suplement Shaklee yang lain serta guide terbaek dari saya??hubungi saya  yr skin problem di



FB : Nur Insyirah

sms / whatsapp : 019-7262102

Email : eida_102@yahoo.com

ID SHAKLEE : 914377


In shaa Allah saya akan cuba membantu menyelesaikan masalah kulit anda tu seperti testimoni - testimoni yang dah berjaya dalam blog ini yaaa...In shaa Allah..
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger