Pages - Menu

Nak Kulit Sihat dan Cantik??Jawapannya Ada disini~~

Assalammualaikum...


Salam Jumaat penuh barakah untuk semua especially to all my readers!!Biarla tak ramai namun saya harap perkongsian saya di blog picisan ni dapat memberi manfaat kepada semua ya!

Sebagai seorang wanita, kecantikan amat penting dan sangat - sangat kita titik beratkan kan? Bila datang bendera Jepun dan jerawat mula singgah di muka, risaunya seorang perempuan sampaikan tak lena tidur dan sentiasa moody. Suka saya nak ingatkan kepada semua untuk memulihkan dalaman skin kita dulu sebelum kita terus menggunakan produk - produk untuk luaran. Untuk dapatkan skin yang cantik, berseri dan mudah untuk disolek serta solekan lebih tahan lama terhasil daripada skin  yang sihat!Bila skin dah semakin sihat, tak perlu guna make up  yang tebal -tebal untuk menutup cela sebab solekan yang ringan dah membuatkan skin kita berseri dan lebih cantik. Less is better rite???


Now, Nur Kasih sedang membuat promo untuk SET BAJET  SKINCARE yang mampu milik untuk semua! Sangat berbaloi - baloi sebab set mengandungi 2 seuplement yang sangat - sangat penting untuk memperbaiki skin kita dari dalam.


Let me introduce ....



ESP dan VITAMIN E COMPLEX

Apa kebaikannya dua suplement ni?

 VITA-E COMPLEX (Vit E, Selenium dan Grape Seed Extract)

- Membantu mencerahkan parut, tanda jerawat dan garis-garis halus kerana kandungan anti-oksida nya yang tinggi.

- Terdapat Oligomeric Proanthocyanidins (OPC) di dalam Grape Seed Extract. OPC adalah kumpulan antioksidan yang tinggi yang mana ianya dapat meningkatkan pembangunan kolagen, melawan radikal bebas dan mencegah keradangan dan alahan.
- Membantu untuk mendapatkan wajah yang lebih awet muda!!



 ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

- Melembapkan kawasan kering sambil mengurangkan kulit berminyak.

- Memperbaiki penampilan penuaan kulit.

- Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.

- Meningkatkan keanjalan kulit dengan menggalakkan penghasilan kolagen dan menggalakkan pembaikan serat elastin. Kolagen dan serat elastin bekerjasama dalam membantu menganjalkan kulit.

Tapi kenapa perlu ambil 2 jenis sahaja??Yang lain -lain tak perlu ke??


Ok macam ni..SET SKINCARE ( Vitamin B Comp, Vitamin C dan Vitamin E Comp) amatlah digalakkan dan saya lebih suggestkan kepada semua untuk mendapatkan makanan dan nutrisi yang lengkap untuk kulit ditambahkan dengan penangan ESP yang mana ia mempercepatkan lagi penyerapan suplemen untuk skin kita. Sebab itu, kebanyakkan suplemen SHAKLEE akan dicadangkan untuk diambil bersama - sama dengan ESP untuk mendapatkan hasil yang lebih superb!!!


SET ESP & VITAMIN E COMP ni saya diperkenalkan kepada semua sebagai set bajet. Hanya perlu consume set ini untuk dapatkan skin bebas dari  kusam, berjerawat dan lebih awet muda tau!


 Jom baca testimoni kat bawah ni..

                       
credit


                  


Jadi untuk keterangan lebih lanjut, atau nak tahu set apa yang sesuai dengan prob anda, boleh hubungi saya dan saya akan guide anda hingga anda mendapatkan skin yang lebih sihat dan cantik!Jangan malu jangan segan ya!Sentiasa ingin memberikan yang terbaik dan membantu semua..Jom kita sihat dan cantik dengan SHAKLEE


FB : Nur Insyirah


sms / whatsapp : 019-7262102


Email : eida_102@yahoo.com
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger