Pages - Menu

Miss my blogging time

Assalammualaikum...

Hye dear all...Alhamdulillah....masih dapat berdiri dengan teguhnya sehingga sekarang...Tak tahu dengan tetiba sakit kepala datang menyerang...masa tengah meeting tadu berdenyut - denyut rasanya..Sampaikan mintak tolong opismate buatkan air sunquick without sugar..Alhamdulillah. ..Lega untuk seketika..Sekarang ni datang menyerang balik...

What a hectic weeks 2 weeks before...Dah macam lipas kudung dengan macam - aktiviti...And the last event MAT minggu lepas...Weekend yang baru berlalu ni buat kunjung hormat ke rumah bakal kakak ipar..Ni pun unplanned joyrney sebab teman anak sedara incik tunang nak jumpa parents dia...

Need a vacation!!! Seriously need that...I need rest!! Macam -  macam bermaen kat kepala ni...my wedding preparation, my work, my biz yang baru mula nak bertatih ni....owh!!! I have to more stronger than before!!!Bersusah - susah dahulu untuk kesenangan masa akan datang...In shaa Allah...

I need rest...sakitnya datang menyerang lagi..esok ada meeting di The Zone Hotel...wish me luck!!!

Lots of love

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger