Pages - Menu

Guess HandBag???Jatuh Hati Sudah~~~

Assalammualaikum...

Selamat pagi semua...Short entry di pagi - pagi sebelum terbang bersama - sama kerja - kerja untuk annual meeting ni!

Dah jatuh hati dengan  GUESS AMOUR SMALL DOME SATCHEL HANDBAG PINK COLOUR  macam kat bawah ni? Dah la warna pink pastu design dia betul - betul membuatkan saya tak tidur malam 2 hari tau! Ni semua gara - gara Cik Liya Daisy yang bawak saya ke GUESS oulet kat JJ Tebrau masa kami keluar lepas habis kursus di LPP 2 minggu lepas..Huu~~~Liya dengan saya pulak tastenya sama.

Konon - kononnya nak usha - usha handbag untuk hantaran. Mula - mula dah decide nak beli Carlo Rino kat Angsana..Then bila g JJ lalu pulak kat GUESS OUTLET terbekenan dengan handbag Guess Putih yang jadi display kat situ..Dah tarik - tarik Liya suruh tengok...Tapi dah cakap - cakap dengan Liya mesti mahal kan?

Liya terus tarik masuk dalam outlet sebab dia kata tak tanya mana nak tau??Waaa....Rambang mata kot tengok design handbag GUESS ni. Warna - warna dia pulak memang menepati citarasa saya yang sangat - sangat la cerewet ni!!!Price???Ok la...menepati budget saya untuk hantaran ni..Pastu Liya dengan excited panggil saya ke satu sudut dan nah!!!Ni la natijahnya!!Jatuh hati terus dengan handbag ni..huhuhu...Tapi harga dia???Ooohhh...Tidak!!!Bila ntah boleh dapat...Nada keciwa sedikit disitu ok!

But, saya dah simpan azam!Saya mesti dapatkan jugak handbag ni no matter what!hee..Even kalau tak buat hantaran pun maybe untuk reward something kan??hee~~~Kupu - kupu berterbangan dalam perut suda...=)

 GUESS AMOUR SMALL DOME SATCHEL HANDBAG PINK COLOUR
(ni la handbag idaman kalbuku itu!!!)
2 comments:
  1. aiming de same...must get i no matter what..someday maybe..miahaha~~*

    ReplyDelete
  2. dear!!!i think dis month will buy it!!jom3!!!tgk kat melaka ada x..kalau xde kne g tempat ritu gak!!dis month aiming..brg2 hntran hunting..ngeee~~~

    ReplyDelete



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger