Pages - Menu

FAQ tentang Vivix~~

Assalammualaikum...

Saya nak berkongsi sedikit ilmu yang saya dapat masa tengah googling tadi..Sekarang waktu lunch kan?Bagi anda semua yang lunch dalam opis je macam saya ni, apa kata luangkan sedikit masa untuk go thru FAQ yang biase tentang Vivix Shaklee ni..

Kenapa Vivix bukan suplement lain??Sebab bulan ni kan promo Vivix dan mengikut kajian, mereka yang telah mengambil Vivix tidak perlu ambil supleemnt yang lain sebab Vivix telah lengkap dengan nutrisi yang diperlukan samada untuk cantik ataupun untuk sihat. Vivix sesuai untuk semua peringkat umur kecuali kepada ibu yang mengandung dan menyusukan baby ya!

Lets the story begins....


Q. Apakah Vivix ™? 
A. Vivix adalah campuran polifenol yang dipatenkan dan eksklusif dengan bahan-bahan yang ditunjukkan dalam kajian makmal untuk memberi kesan positif terhadap empat mekanisme utama penuaan selular, termasuk membantu untuk melindungi dan membaiki kerosakan DNA positif mempengaruhi pengawal selia genetik jangka hayat sel, menggalakkan mitokondria pengeluaran tenaga dan pembentukan perlahan protein UMUR. 

Q. Bilakah saya perlu mengambil Vivix?
A. Ambil Vivix setiap hari, sebaik-baiknya selepas makan seperti sarapan pagi atau makan tengah hari. Goncang sebelum mengambil hidangan yang disyorkan iaitu satu sudu teh setiap hari. 

Q. Bolehkah saya mengambil lebih daripada satu sudu teh setiap hari? 
A. Menurut kajian terkini, terdapat tidak kelihatan apa-apa faedah tambahan dari mengambil lebih daripada hidangan yang dicadangkan iaitu satu sudu teh setiap hari. 

Q. Bolehkah saya menggunakan Vivix dengan suplemen Shaklee saya yang lain?
A. Vivix boleh diambil dengan semua makanan tambahan Shaklee. Sebaik-baiknya, Vivix perlu diambil dengan Vitalea ™, NutriFeron ®, dan Cinch ™ Shakes sebagai pelengkap harian yang baik untuk pilihan gaya hidup sihat. Nutrien penting dalam Vitalea, imun-sistem yang menyokong fitonutrien dalam Nutriferon, dan jisim otot melindungi protein dalam Cinch Shakes, bersama-sama dengan polifenol dalam Vivix menghasilkan spektrum sokongan anti-penuaan yang luas untuk pelan kesihatan anda untuk hidup yang lebih sihat. 

Q. Siapakah yang akan mendapat manfaat daripada Vivix? 
A. Semua orang dewasa yang berkaitan dengan penuaan selular dan kesihatan optimum. 

Vivix adalah tidak digalakkan untuk wanita hamil atau menyusukan anak, atau sesiapa yang lebih muda daripada 18 tahun. 


Q. Apakah resveratrol? 
A. Satu sebatian antioksidan semulajadi yang ditemui dalam beberapa tumbuh-tumbuhan, buah-buahan, seperti anggur dan produk seperti wain merah. Resveratrol adalah polifenol yang telah didapati berpotensi meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan dalam kajian makmal dari seluruh dunia. Di samping itu, muncul penyelidikan makmal telah mendapati bahawa resveratrol melawan penuaan selular. Kajian ini juga menunjukkan bahawa resveratrol mengaktifkan pengawal selia genetik laluan panjang umur selular, yang mungkin mempunyai kesan positif ke atas DNA, kesihatan selular, dan metabolisme. 

Q. Berapa banyak resveratrol dari setiap hidangan Vivix? 
A. Vivix membekalkan 100 mg resveratrol setiap hidangan. Ekstrak resveratrol mempunyai kandungan resveratrol semulajadi 98% dan jumlah resveratrol dalam Vivix adalah berpandukan kajian saintifik terkini dan penyelidikan baru muncul. Vivix lebih dari resveratrol dengan menggabungkan ia dengan campuran polifenol tambahan yang dibuat dari hanya anggur dalam alam semula jadi dengan tambahan kromosom. Kajian makmal telah mendapati bahawa kombinasi unik ini mampu memberi kesan positif empat mekanisme utama penuaan selular dan 10 kali lebih berkesan daripada resveratrol sahaja dalam melambatkan pembentukan protein UMUR. 

Q. Apakah polifenol? 
A. Polyphenols adalah kumpulan fitokimia sebatian tumbuh-tumbuhan yang diperolehi dengan kedua-dua antioksidan yang berpotensi dan mempunyai sel anti-penuaan. Malah, penyelidikan baru telah melaporkan bahawa polifenol mungkin menimbulkan pelbagai kesan biologi selaras dengan kesihatan manusia yang berterusan dan lebih baik. 

Q. Adakah Vivix produk antioksida? 
A. Vivix mempunyai bahan-bahan polifenol yang telah ditunjukkan dalam kajian makmal memberikan kesan positif kepada empat mekanisme utama penuaan selular dan oleh itu pergi baik di luar menyediakan sokongan antioksidan. 

Q. Adakah Vivix minuman jus dan bagaimana ia dibandingkan dengan produk jus yang dijual hari ini? 
A. Tidak, Vivix adalah pekat tonik cecair tambahan eksklusif pemakanan yang memberikan resveratrol dan ekstrak polifenol sangat kuat yang dicipta daripada hanya anggur dalam alam semula jadi dengan tambahan kromosom. Ini gabungan unik polifenol termasuk bahan-bahan yang telah ditunjukkan dalam kajian makmal untuk melawan mekanisme utamapenuaan selular. Setiap hidangan Vivix mmbekalkan jumlah resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah. 

Q. Adakah Vivix mengandungi alkohol? 
A. Vivix tidak mengandungi alkohol. 

Q. Apakah jangka hayat Vivix? 
A. hayat adalah sembilan bulan. 

Q. Kenapa saya perlu untuk menyejukkan selepas dibuka? 
A. Penyejukbekuan selepas pembukaan akan membantu untuk mengekalkan kesegaran optimum, warna, dan aktiviti polifenol maksimum dalam produk. 
 
Q. Mengapa vivix tidak  dihantar di bawah penyejukan? 

A. Ujian yang menyeluruh, termasuk penghantaran sebenar di seluruh negara dan pengangkutan simulasi di bawah suhu dan kelembapan keadaan ekstrem, telah mengesahkan bahawa produk yang berkualiti tinggi dikekalkan di bawah semua keadaan perkapalan yang produk akan terdedah.

Ok dah abis baca kan??? Kalau nak try blh la order dari saya sebab ramai yang dah cuba dan sangat berpuashati dgn hasilnya especially wanita2 yg pentingkan kecantikan. 
If berminat boleh hubungi saya ya!!


FB : Nur Insyirah

sms / whatsapp : 019-7262102


Email : eida_102@yahoo.com

ID SHAKLEE : 914377
No comments:
Post a Comment♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger