Pages - Menu

Day 2 At JB~~Barang Hantaran Hunting + Movie Time

Assalammualaikum. .....

Day 2 at JB today...Pagi - pagi terus keluar rumah sebab nak beli tiket wayang FAST TO FURIOUS 6..Malam tadi hajat dihati nak tengok terus tapi tiket sold out lak

....so kesannye berpagi-pagian dihari ini semata- mata nak bli tiket awal.... Tiket pukul 12.30 t/hari...So ada masa untuk cari hadiah untuk ira dan pergi cuci mata kat JJ Taman U..Masuk je JJ, ada sale lak pulak...then terus pergi dekat tempat handbag. Dah nampak bag idaman semalam masa kat Angsana...Hari ni sale 30% kot...Apa lagi, terus beli..Then pergi merayap cari hantaran untuk incik tunang..Jumpa la belt dengan dompet..Ingatkan nak cari jenama polo sebab dah berkenan dengan jenama tu tapi takde la pulak kat JJ ni..huhuhu...last - last beli Alain Delon.. rasa terjatuh hati pulak sebab nampak sangat smart...Mintak - mintak la Incik tunang berkenan...heee... Alhamdulillah...Setle sudah untuk handbag dan dompet serta belt untuk incik tunang..Esok tinggal lagi nak mencari wedges lak untuk hantaran..Nak cari brand yang sama dengan handbag dan dah jumpa yang berkenan..Tapi nak try cari kat Melaka lak sebab Melaka kan branch terbesar untuk Carlo Rino ni... So bersedia untuk tengok movie...The best part is movie ni sangat - sangat best! Saya bukan la jenis yang minat dengan cerita yang sarat dengan aksi - aksi ganas ni but cerita ni memang saya suggedtkan tengok...so, bagi yang belum tengok tu, sila la tengok.memang xkan mengecewakan.... After habis tengok cerita, bergerak ke Melaka...The journey begin....
2 comments:
  1. ida ni..g melaka ,x roger pon kannn..haha..sekarang dan seterusnye, anor akan jd rakyat melaka...;p

    ReplyDelete
  2. haaa!!!!anor!!!bak mai no tepon!!pm kat fb..xpon miskol ida..no tepon ada kat blog ni..anor dah nak kawen ke???

    ReplyDelete



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger