Pages - Menu

Cara Ukur Premium Beautiful ...

Assalammualaikum...


Sekarang ni masa tengah lunch kan? Jadi saya nak share dengan anda semua yang masih lagi ada tanda tanya yang besar sekali bila nak membeli atau mencuba Set  Premium Beautiful untuk kesihatan dan kecantikan ni dengan cara mengukur untuk mendapatkan saiz yang betul yang sesuai untuk anda.

Pentingnya untuk dapatlan saiz yang betul sebab set Premium Beautiful ni adalah hak milik terpelihara dan khas untuk badan kita sahaja!Maknanya kita tak boleh la senang - senang nak berkongsi dengan orang lain sebab once kita dah sarungkan PB ia akan simpan memori mengikut bentuk badan kita ni. Secara kasarnya macam gitu la penerangan dia.

Jadi penting juga untuk dapatkan saiz yang betul supaya kita boleh dapatkan hasil yang baik terutamanya daripada segi kesihatan. Bila kita memakai set PB untuk kesihatan secara automatiknya kita dapat benefit body yang curvy dan cantik!Tak caya????Anda patut cuba dan boleh tengok sendiri kesannya walaupun baru pertama kali pakai based on experience la..

Ada empat bahagian yang perlu di ukur dalam centimeter (CM). sila rujuk gambar di bawah :)

                              A.  Puncak Dada
                              B.   Bawah Dada
                              C.  Pinggang
                              D.  Puncak Punggung
                               


                                                                   credit

Bila dah dapatkan ukuran yang betul boleh email / wassap or sms saya untuk saya kirakan saiz Premium Beautiful yang sesuai untuk anda.

eida_102@yahoo.com 

 019 - 7262102
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger