Pages - Menu

Cara Memakai Premium Beautiful..


Assalamualaikum

Camne ye nak pakai Premium Beautiful ni? Susah ke?Jawapannya tak susah jika anda tahu cara yang betul untuk memakainya. Jadi saya nak berkongsi dengan semua cara untuk memakai Premium Beautiful ni dengan betul ya!

Premium Beautiful Corset ni consists of 3 pieces of garments that is ~ long bra, waist nipper and long girdle.

So how do you actually assemble these 3 pieces in order to get 1 full corset that is able to burn 900 calories in 1 hour and able to shape your body into hour glass figure?

Lets the pictures talk ok..(^_^)


1) Long Girdle


1. Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam.
2. Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa.
3. Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas.
4. Perbetulkan kedudukannya agar selesa.
 

2) Long Bra
 




1. Sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra.
2. Lekatkan cangkuk di bahagian belakang.
3. Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke    hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
4. Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
5. Betulkan kedudukan bra.


3) Waist Nipper





1. Lekatkan kesemua cangkuk.
2. Betulkan kedudukannya.
3. Tarik tali pelaras.
4. Tahan nafas dan cangkukkan.
5. Pastikan ianya selesa.

Jadi pada yang kata nak pakai Premium Beautiful ni leceh la, susah la dan macam - macam la, mungkin boleh difikir - fikirkan balik..Mana lagi susah?Nak pakai Premium Beautiful ni 8 jam sehari atau nak biar je lelemak degil kita tu tak teralih - alih kan?

Dengan Premium Beautiful body makin cantik, badan makin sihat dan keyakinan diri pasti terserlah.
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger