Pages - Menu

Busy day + fly Away Day to JB

Assalammualaikum....

Rindu bertamu pada blog kesayangan ni...Dengan meeting yang masih tak habis - habis lagi ni, I need something to release my stress....

Today is a hectic day for me..Half day tak berganjak dari kerusi menyiapkan minit sebelum fly away to JB sebelum bergerak ke majlis kawen irah kat melaka....

Sepanjang perjalanan memang dihabiskan dengan tidur sebab dah dekat 2 minggu tidur xlena...Muka dah jadi pucat sebab x cukup rehat...Thats my work!

Alhamdulillah. ...Jumpa dengan Liya memang feel release...Kepala yang berat dah macam overload ni rasa ringan je...Tak tahu la kenapa sebelum pergi tadi hati berbelah bagi je rasanya...Ya Allah...permudahkanlah segalanya...Lindungilah segalanya...

So tadi sempat membeli belah kat angsana dan survey barang - barang untuk hantaran..Dah ada yang berkenan dah...Tunggu survey kat Melaka lak then baru decide nak beli kat mana..Nampaknya beg idaman Guess tu terpaksa hold dulu..kena kumoul duit after kawen nanti untuk beli..huhu..Takpe2...Reward untuk diri sendiri 1 hari nanti... In shaa Allah..

Need to sleep...Esok long journey to Melaka..before that, show time!!!!

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger