Pages - Menu

Premium Beautiful In the House ~~~~

Assalammualaikum...

 Happy weekend to dear readers.... (^_^) Bahang mengundi dah mula terasa kan? Dan petang ni pun saya ada tanggungjawab yang perlu diselesaikan.. So, before tu saya nak perkenalkan bahang korset terkemuka ni..

If ada yang pernah bace blog saya entry dulu - dulu saya merupakan one of the PB user..Tapi disebabkan healing krisis yang saya pun xtnye dealer saya tentang healing krisis tu, makanya ia menjadi pakaian almari saya setelah sekian lama..satu pembaziran kan???huhuhu

 Now, since badan mencanak - canak naik ni, saya tekad, PB akan saya sarungkan semula semula...When the combination began...then wait for the new me soon ok (^_^)

 Jika explanation yang lepas sal PB ni in english, so sekarang saya nak share dalam bahasa ibunda kita pula bagi mereka yang masih tak kenal apa itu PB...(^_^)



- Fokus 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.

- Improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma badan.

LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.



- It is a SUPERBRANDS product.



- Its contains Far Infra Red Rays (FIR).

Recommended by ACA (American Chiropratic Association)

- Pengiktirafan Pakar Sakit Belakang drpd USA, Kubex dan Kanada.

- Fabrik Akwatek dan Aquadyne. Baju angkasawan dan juga Skuba Diver.

- Stabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. 
Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Hebat kan???

Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilang kan bau badan.

Antibakteria dan kulat. Badan tak akan gatal2



Terdapat dalam 3 siri iaitu:



- SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA -  
  • Rekabentuk unik 3 dimensi cup piramid menampung payudara agar tidak jatuh; bertindak menganjalkannya
  • Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada
  • Bentuk 'U' di belakang membantu mengagihkan lelemak ke tempat yang sepatutnya
  • Membantu mengempiskan perut buncit ; masalah berkaitan perut

- SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG -  
  • melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,
  • Mengandungi 7 tetulang teknologi tinggi untuk membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc, sakit pinggang; sakit belakang
  • Membantu mengagihkan lemak terkumpul dari bahagian pinggang ke bahagian dada; punggung; menghasilkan bentuk badan yang ideal
  • Sesuai untuk wanita selepas bersalin menggantikan barut tradisional


- SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL -  
  • Mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok. 
  • Rekaan dan jahitan unggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona ; meninggikan pinggul
  • Mengasingkan kontur peha; pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke bahagian pinggul; membentuk kontur pinggul yang sempurna
  • Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik



Untuk direnungkan...

Kebanyakan wanita yang menghidapi BARAH PAYUDARA tidak menyedarinya diperingkat awal dan hanya sedar setelah BARAH tersebut sudah diperingkat kritikal. 

Premium Beautiful terbukti boleh membantu mengesan dan mencegah daripada berlaku pertumbuhan BARAH dari peringkat awal lagi. Anda akan terasa sakit pada payudara pada kali pertama pemakaian Premium Beautiful, sekiranya anda menghidapi barah payudara walaupun pada peringkat awal. Dan ini menandakan anda perlu berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut.



 Dah fahamkan apa itu korset ajaib Premium Beautiful ni? Dan juga kebaikan yang diperolehi daripada pemakaian yang berterusan.. 

 Nak tahu lebih lanjut boleh hubungi saya..


 eida_102@yahoo.com 

 019 - 7262102
No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger