Pages - Menu

Testimoni Hot Seller Shaklee

Assalammualaikum...

Malam dah melabuhkan tirai...Tapi mata ni masih tak mengantuk bila teringat - ingat betaps bestnye testi salah sorang cust saya yang consume Hot Seller Produk Shaklee even walaupun bukan mse promotion..

Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah....Bahagia sungguh kan bile kita dapat membantu orang lain untuk dapatkan yang terbaik! Seriusly! Memang terasa nak melompat bila dapat berita selepas maghrib tadi. 

Customer saya ni chinese look memang sangat cantik!Then tadi berkenalan dengan baby dia yang sangat cumil dengan nama gelaran dia Oni...

Dia consume ESP untuk banyakkan susu sebab ni baby first...then after 5 bulan baby dia xnak bf sebab susu tak banyak! Tapi sekarang....susu makin bnyak dan pekat....miss B pun semakin tegang! Kan dah dapat benefit 2 in 1 bila consume ESP ni....

Hampir semua produk Shaklee memang  akan bagi kesan sebegitu sebab Shaklee ni daripada sumber semulajadi...

Best kan?

If berminat boleh hubungi saya ya!

FB : Nur Insyirah
Sms / whatsapp : 019-7262102
Email : eida_102@yahoo.com

No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger