Pages - Menu

Persiapan Meniti Hari Bahagia...

Assalammualaikum...

Apa khabar semua readers!!!!Sekarang masih waktu lunch kan?Jadi kali ni saya nak update selaju yang boleh..hee~~

Hari bahagia makin hampir. Segala persiapan bermula daripada pelamin, bilik tidur, mak andam, meja makan damai, goodies dan kad telah pun siap sedia. Tetapi............................Tetiba pula wajah semakin kusam. Jerawat naik mencanak - canak tanpa rasa kasihan pada wajah. Rakan - rakan dah mula menegur wajah semakin pucat. Kebanyakkan jawapan yang diberikan kerana keletihan untuk persiapan hari bahagia. Namun jauh disudut hati, Tuhan sahaja yang mengetahui bagaimana nak menghadapi situasi begini pada hari bahagia nanti. Macam -macam produk dah digunakan dan telah disyorkan oleh ramai orang namun tiada satu pun yang memberikan kesan.

Hati mana yang tak gundah lebih -lebih lagi jikalau kita yang mengalaminya. Situasi diatas sering berlaku dan sering mengganggu bakal - bakal pengantin wanita yang mempunyai masalah dengan skin yang kusam, berjerawat, berjeragat, parut - parut jerawat dan bekas jerawat yang liat nak hilang. Oleh sebab itu, suka saya nak kongsikan dan ingatkan kepada semua wanita  bakal - bakal pengantin diluar sana untuk memulihkan skin dalaman terlebih dahulu sebelum menggunakan produk - produk luaran yang pelbagai. Ini kerana pemulihan lapisan kulit dalaman membantu skin menjadi lebih sihat dan cantik!Kulit bebas daripada pelbagai masalah dan make up juga lebih tahan lama!

Jadi bila tiba hari bahagia nanti, wajah akan mudah untuk disolek oleh MUA dan make up akan nampak lebih smooth dan tahan lama!Pasti ada yang tertanya - tanya macam mana nak pulihkan bahagian dalaman kulit kan?Pengambilan suplemen yang betul dan daripada sember semulajadi adalah jawapannya!Berhati - hati untuk memilih suplemen yang inginkan diambil untuk mengelakkan daripada kesan jangka masa panjang..

Dengan penuh sukacitanya untuk membantu anda semua, saya sarankan anda mengambil suplemen daripada SHAKLEE yang dijamin SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI!Kesemua suplemen Shaklee bebas daripada bahan - bahan sintetik kerana ia menggunakan sumber - sumber semulajadi.Jadi kita tak perlu risau untuk consume dengan suplemen ini kerana ia juga HALAL..

Bagi bakal - bakal pengantin, saya cadangkan anda semua mengambil suplemen SET SKINCARE ini 4 bulan sebelum tarikh hari bahagia. In Shaa Allah, dengan pengambilan yang betul seperti yang disarankan, istiqamah dan sentiasa berdoa kepada Allah akan diberikan skin yang cantik, anda boleh untuk mendapatkan skin yang lebih sihat dan cantik apabila tiba hari bahagia nanti...AMin...Tiada kejayaan tanpa usaha bukan?
Jadi itulah yang perlu kita lakukan sekarang untuk sama - sama mendapatkan skin yang sihat, bebas daripada sebarang cela dan skin yang lebih cantik!












If nak dapatkan info berkenaan SET SKINCARE untuk bakal mempelai ni dan ingin membuat order boleh hantarkan sebarang pertanyaan kepada saya ya!!


FB : Nur Insyirah
Sms / Call /Whatsapp : 019 - 7262102
email : eida_102@yahoo.com


No comments:
Post a Comment



♥ Copyright © NurKasih | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger